心聲留言

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: "閒人免進" (part 41)

mon.... :tongue:
minimon 寫道:
原來29/7先開part 40. :lol: :lol: :lol:

一陣皇阿米入黎 post完一輪先話: 乜原來係新part呀?

侯爵府

:lol: :lol: :lol:

你真係會溫書架喎..

皇阿米 寫道:

男爵府

mon...唔好諗咁多,唔好理咁多,如果聽日外人有咩e郁,佢cry呀~失控呀~最緊要妳地唔好同佢嘈,叫佢馬上pack好野,去agency到,唔好同佢講咁多~!!!

男爵府

mon....
minimon 寫道:
:lol: :lol: :lol:

你真係會溫書架喎..

[quote]
皇阿米 寫道:
[/quote]

侯爵府

小慧,

我上次夠有份家規列明, 如果發現佢講大話, 會即刻終止合約, 係爭在無俾佢簽名之麻.

小慧 寫道:
我呢個工人第一日到我就比份協議書佢簽,講明一旦發現有違規,行為不當,工作態度惡劣將會被即時解僱而不作任何警告!!!

侯爵府

yes madam!!

皇阿米 寫道:
mon...唔好諗咁多,唔好理咁多,如果聽日外人有咩e郁,佢cry呀~失控呀~最緊要妳地唔好同佢嘈,叫佢馬上pack好野,去agency到,唔好同佢講咁多~!!!

男爵府

mon...當我多咀又講...其實除左自己湊,妳仲有其他方法唔駛請個外人喺妳屋企架~其實妳有無考慮過? [quote]
minimon 寫道:
所以我真係十萬個唔願意請個外人

王國長老

月餅勳章 王國長老

mon
祝你今個聽教聽話!!

侯爵府

ew911 寫道:
報告

第1名 小小
第2名 ceci
第3名 winnie
第4名 mon

男爵府

mon..我加多句.....唔駛教,唔駛話,自動波,唔駛煩~~!!
小慧 寫道:
mon
祝你今個聽教聽話!!

伯爵府

mon

sorry! 我無溫書所以唔知什麼事,你工人唔可以留低? 唔知我要唔要留意工人.[quote]
minimon 寫道:
小慧,

係呀, 我地唔會得我地2個

伯爵府

me too!
小慧 寫道:
我呢個工人第一日到我就比份協議書佢簽,講明一旦發現有違規,行為不當,工作態度惡劣將會被即時解僱而不作任何警告!!!

男爵府

mon...家姐上次個工人,發"冷""炸",鬧番家姐轉頭~不過家姐姐夫一於少理,叫佢pack野,唔同佢嘈,因為嘈都無意思~
minimon 寫道:
yes madam!!

[quote]
皇阿米 寫道:
[/quote]

伯爵府

mon,

其實,我點計都唔明why 小mon 可以一個月食8罐奶粉(900g), 8日食一罐. 係未真呀!

子爵府

Mon

果 陣 我 同 事 即 捕 即 介 個 工 人 果 陣 , 叫 佐 樓 下 security上 去 幫 手 , 您 諗 諗 佢 , 您 知 啦 , 您 又 要 奏 住 小 Mon, 佢 癲 起 上 黎 , 晨 哥 1個 未 必 搞 得 掂 ,如 果 有 身 體 接 足 , 等 間 佢 屈 晨 哥 非 禮 佢 忝 呀

王國長老

月餅勳章 王國長老

咁就夠啦!!

minimon 寫道:
小慧,

我上次夠有份家規列明, 如果發現佢講大話, 會即刻終止合約, 係爭在無俾佢簽名之麻.

有無人咁o岩聽左查小欣訪問張柏芝??

侯爵府

米,

諗得

侯爵府

我係 e-mail 睇過

minimon 寫道:
有無睇呢個, 好靚, 我由細到大都鐘意lego!

here

子爵府

王國長老

月餅勳章 王國長老

mon
記住問佢拎番屋企鎖匙!! 上到agency 度記住要check 清楚工人行李.

首頁

尾頁

跳至