心聲留言

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: "閒人免進" (part 41)

小小....蕃茄薯仔魚湯~湯用黎加落d粥,薯仔顏蓉食,得唔得呀呢???

男爵府

小小...um...我諗番起la~~我估阿陶未必唔like d粥,可能佢又好似早前咁,要飲飽左個肚小小,先肯同我去食其他野~
小慧 寫道:
米米
可能阿陶唔like 南瓜果陣味 你加小小肉啦,有d 味佢會開餵d

侯爵府

小慧,

佢肯食到6歲都好叻女啦~

小慧 寫道:
mon
到左依家ally 同奶粉直頭斷絕晒關係,唔肯認大家!!

侯爵府

米,

小mon都ok鐘意食煲湯薯.

皇阿米 寫道:
小小....蕃茄薯仔魚湯~湯用黎加落d粥,薯仔顏蓉食,得唔得呀呢???

男爵府

我想問下大家~細個果陣玩人地d bb,明明d bb好香,好有bb味架~點解阿陶由出世到依家,我從來都唔覺佢有香味,bb味嘅? 係咪因為以前d人有用爽生粉之故呀?

男爵府

mon...係~~~? 咁好la~聽日煮"煲湯薯"
minimon 寫道:
米,

小mon都ok鐘意食煲湯薯.

[quote]
皇阿米 寫道:
[/quote]

侯爵府

飲飽左先肯食, 真搞笑~ :lol: :lol:

皇阿米 寫道:
小小...um...我諗番起la~~我估阿陶未必唔like d粥,可能佢又好似早前咁,要飲飽左個肚小小,先肯同我去食其他野~

侯爵府

米,

但我都覺小mon有bb味喎..

[quote]
皇阿米 寫道:
我想問下大家~細個果陣玩人地d bb,明明d bb好香,好有bb味架~點解阿陶由出世到依家,我從來都唔覺佢有香味,bb味

王國長老

月餅勳章 王國長老

唔係呀,我意思係頭先見你又講米飯又講包... i mean 阿陶先剛由糊仔轉粥仔,所以其他o野要慢慢來囉. 因為好似angus 咁初頭佢都只係你不斷餵佢,佢張開口then 吞o架咋,係後尾佢開始"妹妹"下咁我先比佢bread,真正一舊舊魚肉同搓爛o既米

侯爵府

[size=large]kakaka......kakakakak...... :lol: :lol: :lol: :lol:

皇阿米 寫道:

伯爵府

男爵府

mon....佢呀~~第一啖都肯食,but食下食下~佢可能發現,唔多飽肚,唔同飲奶feel,跟住就開始左擰右擰,妳再塞俾佢,佢就開始咆哮 俾支奶佢,飲2,3oz,飲到妳攞開奶樽佢都都唔喊la~咁妳餵糊仔佢,佢就肯同妳食到佢唔食為止
minimon 寫道:
飲飽左先肯食, 真搞笑~ :lol: :lol:

[quote]
皇阿米 寫道:
[/quote]

伯爵府

聽日back home la

男爵府

mon....笑笑笑~~造字王~我抄妳架炸~~
minimon 寫道:
[size=large]kakaka......kakakakak...... :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote]
皇阿米 寫道:
[/quote]

男爵府

dino....聽晚親子happy嗎?

返屋企就係新開始~努力迎戰la~
happydino 寫道:

伯爵府

back home後可以chat多d啦

大宅

happydino 寫道:

伯爵府

last night you mean
goodgood la [quote]
皇阿米 寫道:
dino....聽晚親子happy嗎?

返屋企就係新開始~努力迎戰la~

男爵府

mon...下次俾我"索"下~~ [quote]
minimon 寫道:
米,

但我都覺小mon有bb味喎..

[quote]
皇阿米 寫道:
我想問下大家~細個果陣玩人地d bb,明明d bb好香,好有bb味架~點解阿陶由出世到依家,我從來都唔覺佢有香味,bb味

伯爵府

hello 天子 

首頁

尾頁

跳至