意見反饋
義工
[2006年] 給重複參加了0924遊戲媽咪請入來...

大宅

國民生產總值:2197

給重複參加了0924遊戲媽咪請入來...

[size=large]以下 3 位靚媽, 麻煩妳地再決定參加邊兩項比賽, 及返回0924聚會比賽個Topice刪改啦 !!

Be.Be
angusbbma
doriswong

[size=x-large]另 emily3992, 唔好意思呀, 我地聚會遊戲係俾有參加0924既媽咪, 希望下次會見到妳參加啦 !!

大宅

Re: 給重複參加了0924遊戲媽咪請入來...

[size=large]angusbbma, 麻煩妳再決定參加邊兩項比賽, 及返回0924聚會比賽個Topice刪改啦 !!

[size=x-large]另 emily3992, 唔好意思呀, 我地聚會遊戲係俾有參加0924既媽咪, 希望下次會見到妳參加啦 !! [/quote]

[size=x-large]Be.Be & doriswong : 多謝合作 !!

別墅

國民生產總值:525

:-(

希望好快有下次聚會啦. 我連11月的都報唔到.

大宅

emily3992,
唔好喊啦... 總有機會架 !!

emily3992 寫道:
:-(

希望好快有下次聚會啦. 我連11月的都報唔到.

大宅

[size=large]angusbbma,
請儘快決定參加邊兩項比賽及返回0924聚會比賽個Topice刪改!

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.