育兒好物

跳至

首頁

尾頁

大宅

邊度有得賣....hotslings(揹帶)?

除左喺網上訂講之似...邊樹有得賣??
thx....

大宅

Re: 邊度有得賣....hotslings(揹帶)?

請各位媽咪提供.....
thx....

大宅

好似得網上買咋

你有冇用過BABYSLING呀

大宅

畀面勳章

係呀!得網上訂講咋喎,我都訂咗一條.....不過唔係響....hotslings度訂係響ebay度Bid...因為郵費平D嗎?我未收到貨..收到再上嚟報下料好唔好用呀!
響e度訂都平過
http://www.alongfortheride.biz/catalog.php?category=6
我今日上網仲揾到e隻牌子sling都好靚呀

大宅

gie_angie
冇呀...我未用過呀!
係差唔多架??
gie_angie 寫道:

好似得網上買咋

你有冇用過BABYSLING呀

大宅

fion113549
咁郵費太約幾錢呀?

別墅

我之前在hotslings個網頁訂了一條回來,依家時常用住!
另外還有幾個網址都有同類產品
www.lucky-baby.com
http://www.slinglings.com/

此外,ebay有一些return items from hotslings或小小次貨,有30%discount,你可以上ebay search

lucky baby 有BK mami 幫手訂,你可找"有冇人用過hotslings啊"(類似)的topic for reference

大宅

畀面勳章

yee121382 寫道:
fion113549
咁郵費太約幾錢呀?

us12

首頁

尾頁

跳至
熱門主題