跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

Re: 0924預先交相之比賽項目

HI pinkyhsy,

I have email you the photo! Please check! Thanks very much!

別墅

pinkyhsy,

already email to u , pls check.

thanks!!!

大宅

畀面勳章

pinkyhsy,

already email to u , pls check.

男爵府

Pinky,

I have sent you the photos today.

複式洋房

pinkyhsy 寫道:
收到....不過你個問題我要搵毛媽傾傾先...[quote]
fafa225 寫道:
pinkyhsy:
我已e-mail 相片連資料比你,因為仔仔又似媽媽又似爸爸,請問可唔可以媽媽爸爸一齊參加?
我send咗我哋d相比你,
如有任何問題請告訴我,Thank you!
[/quote]

pinkyhsy:
如果唔可以,我就用僑僑及僑爸的相參加比賽,唔該哂!

子爵府

~ed
TobsterBB 寫道:
HI pinkyhsy,

I have email you the photo! Please check! Thanks very much!

侯爵府

pinky,

pl check pm

子爵府

~ed
doriswong 寫道:
pinkyhsy,

thanks!!!

子爵府

收ed
LittlePigmom 寫道:
Pinky,

I have sent you the photos today.

侯爵府

pinky,

pls check e-mail~~

子爵府

我收唔到你隻貓wor... 麻煩你sent多次呀..
jammylau 寫道:
pinkyhsy,

子爵府

你個隻都冇wor.... 麻煩你再sent一次呀..
lingha 寫道:
pinky,

pls check e-mail~~

大宅

畀面勳章

pinkyhsy 寫道:
我收唔到你隻貓wor... 麻煩你sent多次呀..[quote]
pinkyhsy,

[/quote]
今晚返屋企再send

侯爵府

pinky,

已再send e-mail了,pls check

大宅

畀面勳章

pinky,

resend e-mail,pls check

子爵府

~ED..
lingha 寫道:
pinky,

已再send e-mail了,pls check

子爵府

~ED
pinky,

resend e-mail,pls check

大宅

毛媽,

係邊到報名,我見唔到呀。係邊到可以報名????如果報了現場是否不可以報童年照。定兩樣都可以。

如最似爸媽無得報,可以報番爬行比賽嗎???之前我報了但之後因報了最似爸媽取消了。

大宅

畀面勳章

pinkyhsy,

I want to change the photo and have sent to you again, please check!!!

Thank you

別墅

Pinky,我send咗e-mail 俾你,麻煩你睇吓收唔收到,Thanks!
[img]ht[url=http://lilypie.com]tp://b1.lilypie.com/EVx6p8/.png[/img][/url]

首頁

尾頁

跳至