家事百科

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問邊隻''藥水膠布;;真係防水嫁 ?

各位
我試過用'3m'同?利妥話防水的膠布, 但一d都吾防水, 貼左膠布的傷口都有水入, 而且一濕水就'luck', 請問邊隻先真正防水嫁 ?
:wave:  :wave:  :wave:

大宅

Re: 請問邊隻''藥水膠布;;真係防水嫁 ?

完全防水即係完全唔透氣,有你都唔好用啦!

禁止訪問

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

完全防水, 用做完手術貼既 3m

版主

2018復活節勳章 版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

可以用3M的這一隻膠布,Click here

大傷口可以用OpSite Click here

大宅

有「營」勳章 好媽媽勳章

用嘖霧膠布囉~不過新傷口要等佢結焦,乾既時候先好用,唔係乸到你痴肺,又唔使換膠布,又冇果D膠布痴立立,

版主

2018復活節勳章 版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我成日都覺得,結左焦重用乜嘢膠布呢?

未結焦用就真喺好好好乸,乸到入心入肺,直情想揾人咬,要成幾分鐘先過。

mi1660 寫道:
用嘖霧膠布囉~不過新傷口要等佢結焦,乾既時候先好用,唔係乸到你痴肺,又唔使換膠布,又冇果D膠布痴立立,

首頁

尾頁

跳至
熱門主題