義工

產前產後 今日: 40|主題: 240674

你地惡露幾時清?幾時再黎番m架??

大宅

國民生產總值:2817

你地惡露幾時清?幾時再黎番m架??

我6月29號生左仔仔,本來上個星期到d惡露差唔多清晒咁,得番少少好似血水咁,好淺色ge,但係唔知點解我呢3日又流番血,流量好似黎m咁...我唔知係惡露未清定係真係黎m
會唔會咁快經期就黎番架?我係喂全奶粉架...有冇人可以幫幫我呀??

子爵府

國民生產總值:11139

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 你地惡露幾時清?幾時再黎番m架??

我都係全奶粉~果時生完3星期惡露我都以為清左,點知又唔係,情況好似你咁~不過無m痛...咩都無.,之後又多番...一直頭5星期先清哂~停左1星期就黎m喇

大宅

咁我洗唔洗去睇醫生呢?我生左都成5個星期喇...

禁止發言

國民生產總值:655

男爵府

國民生產總值:7216

畀面勳章

bebee~
我問過我奶奶啦,佢話佢差唔多黎左成2個月架~
有d人係耐d的,我諗2個月內都正常架~
06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

子爵府

國民生產總值:12361

我1個月就清左lu,m就未黎,因為餵bf.....<---可能好耐先會黎嫁喎
兩個都係我心肝定&gt;3&lt;

大宅

哇.........2個月[email protected]@我而家已經覺得好唔舒服喇....又熱又焗

子爵府

國民生產總值:11139

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

bebee0526 寫道:
咁我洗唔洗去睇醫生呢?我生左都成5個星期喇...
我都係5個星期先乾淨~
如果流量唔係多都唔怕

大宅

我而家就好似黎m第2~3日咁ge流量ar

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.