產前產後

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2019勳章

自私的媽媽

今日等車時見到個大肚婆同佢老公一齊,估佢地都係20歲頭,個老公o係老婆側邊食煙,當時我諗:老婆大肚,好心就唔好食煙啦!點知當老公食完,到個大肚婆點煙食,唉...有左就唔好食啦!我覺得佢好自私囉,為左自己的享受,而不顧bb的健康。

大宅

Re: 自私的媽媽

香香公主,

佢兩公婆咁樣危害個BB 真係好無人性.
不過到BB出世後真係有乜唔妥到時都係要佢地
自己承受番呢個惡果.(BB真無辜)

大宅

@@""我知道自己有左bb..2個月到就介左喇...因為真係好驚個bb會有問題...乜得佢地咁對自己bb........

複式洋房

好多人都系咁架~我聽我家姐個男友講佢d fd仲成日落disco同埋食毒品添牙~都唔知佢有冇諗過個細....

]

男爵府

好媽媽勳章

我係街見到一些父母係我小朋友面前食煙,我自己都會好心痛的

講開自私的媽媽,我有一個舊同學,佢好靚女的,佢有左時,竟然為怕自己肥左唔靚所以就食好小野,到個囡出生時得四磅幾,攪左一輪先出院,我真係覺得佢好好好好自私

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我前幾日係街見到個大肚婆,個肚都好大啦!
我諗都有8,9個月,同佢老公一齊,
佢老公就抱住個BB
佢就係到食煙
我心諗陀住BB
隔離仲有個BB係到
仲係到食煙
有無搞錯呀!
真係好想罵佢呀!

複式洋房

除咗自私, 仲係好不負責任, 我覺得佢地無資格做人父母!! :tongue:

伯爵府

2019勳章

yam_yam 寫道:
除咗自私, 仲係好不負責任, 我覺得佢地無資格做人父母!! :tongue:

同意呀!

複式洋房

我都試過響食飯時見過個男人,兜口兜面向住自己個大肚老婆噴煙,難得個老婆又無乜反應喎,我真係我嬲,因為好多人想有bb都好困難,佢地咁幸運有,但一點也不珍惜!

公爵府

2019新春慶豚圓

哎! 有好多陀住bb都係咁食煙啦! 果d咪仲過份! 個bb未出世已經食緊添啦!!! 真係自私媽媽!

首頁

尾頁

跳至