母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

子爵府

請問有冇人知BB展會否特設地方俾奶媽餵bf嫁?

我打算去bb展..但泵左出黎個b又仲唔太肯啜奶樽....
唔太想要佢去washroom開餐....
:-(
兩個都係我心肝定>3<

大宅

Re: 請問有冇人知BB展會否特設地方俾奶媽餵bf嫁?

我都想知!

複式洋房

我都想知呀!!

別墅

我打電話去問過...佢地話有呀~~
係會場SET左個大房(只準媽媽入)for餵奶用~~~
但唔知係咪只係for餵母乳..總之..母乳媽媽就可以放心用啦!!
因為我係咁問既...
(1) 會場有冇set到地方可以埋身餵母乳架???
答:有,有一間大房..可以比好多媽媽一齊用
(2) 係咪只係媽媽入得去,爸爸唔入得架?
答:係呀,男性唔可以入去架!

查詢電話:28114522

祝大家shopping,shop得開開心心,滿載而歸.

別墅

fiti 寫道:
我打算去bb展..但泵左出黎個b又仲唔太肯啜奶樽....
唔太想要佢去washroom開餐....
:-(

一定唔可以去washroom啦~~我上年大肚時去...大把人排隊...而且都幾污"joe"添~~所以諗都唔好諗呀~~

大宅

新爸媽 寫道:
我打電話去問過...佢地話有呀~~
係會場SET左個大房(只準媽媽入)for餵奶用~~~
但唔知係咪只係for餵母乳..總之..母乳媽媽就可以放心用啦!!
因為我係咁問既...
(1) 會場有冇set到地方可以埋身餵母乳架???
答:有,有一間大房..可以比好多媽媽一齊用
(2) 係咪只係媽媽入得去,爸爸唔入得架?
答:係呀,男性唔可以入去架!

查詢電話:28114522

祝大家shopping,shop得開開心心,滿載而歸.

咁就唔洗帶定支奶去啦!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊