產前產後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

有了BB可唔可以玩電腦???

有了BB可唔可以玩電腦???
我係屋企安胎無乜做,又唔想出街,成日玩電腦,
但我媽媽話玩得多會生個有問題的BB,電腦D幅射有影響?

子爵府

Re: 有了BB可唔可以玩電腦???

哈~

返工冇電腦, 等於乜都唔洗做.
返到屋企冇電腦, 等於與世隔絕.

對我黎講, 我唔覺有咩影響.
如果擔心, 咪用 lcd mon + 防幅射保護衣囉.

男爵府

畀面勳章

緊係可以啦,你見咁多大肚媽咪都成日係度就知啦~
06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

複式洋房

洛紫 寫道:
緊係可以啦,你見咁多大肚媽咪都成日係度就知啦~

]

複式洋房

agree

yau_grace 寫道:
哈~

返工冇電腦, 等於乜都唔洗做.
返到屋企冇電腦, 等於與世隔絕.

對我黎講, 我唔覺有咩影響.
如果擔心, 咪用 lcd mon + 防幅射保護衣囉.

大宅

我日日返工都要用電腦,對足8個鐘!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我唔出街既時候一日玩到黑

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

我陀住我大仔時,每日除左訓同食都係對住部腦,冇問題WOR....
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

禁止訪問

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

其實微波爐同電視機都有幅射架喎

男爵府

呢度個個都係大肚婆..........
你話得唔得囉!

大宅

睇電視, 講手提都有輻射, 唔通成日鎖埋自己係房度玩自閉咩, 容乜易抑鬱

稀仔係一個為食b, 乜都要試下, 而家24磅!!

別墅

agree with Elimme 買件防幅射保護衣啦

禁止訪問

大宅

我大肚時都係日日對住電腦, 要上黎傾計架ma!!! 我就覺得唔怕!

大宅

反而要注意唔好一次過坐太久,及雙腳最好用 DENG仔墊高

大宅

i think should be alright~
coz most of the members here r pregnant ladies & mamis~~~

首頁

尾頁

跳至