義工

嬰兒醫護 今日: 2|主題: 77593

究竟我應唔應該帶佢去睇醫生?

大宅

國民生產總值:4203

好媽媽勳章

究竟我應唔應該帶佢去睇醫生?

今朝早我去沖涼果陣老公睇住bb!!
佢擺左bb係床度矛搵野圍住,之後bb跌左落地...
我老公話皮股落地先..之後先到頭..

老公抱起佢果陣即大喊...
我抱返哄左佢一陣矛事...
之後俾奶佢啜佢都有啜到,不過係咁扭計..
睇過佢d手手腳腳都矛野...只係訓覺果陣成日嚇醒..

而佢頭仔我按過哂所有位置佢都矛喊..

我應唔應該帶佢去醫院照下??
老公佢好擔心,佢知衰,今日佢成日都唔安樂..
係咁叫我帶佢睇醫生...

有矛咁既需要呢???

唔該搵人幫我解答下!!

我老公話撞親頭仔可大可小,唔係即刻有事...
係咁叫我帶佢去照x光...
係咪真係要帶??
無論世界點變都好~媽媽永遠都愛熹熹同楓楓
熹熹豬2006年4月10日出世.楓楓豬2008年2月4日.
健康才是財富~希望2隻豬身體健康^-^

男爵府

國民生產總值:9146

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Re: 究竟我應唔應該帶佢去睇醫生?

寶寶儀,

就算bb唔喊~你都係帶佢去睇下醫生安全d~
更何況佢喊得咁緊要~
就算睇左醫生話冇事~都可以得個安心ma~
下次叫你老公記住小心d啦~
如果到bb真係有咩事既話~佢就後悔都黎唔切嫁啦~

大宅

好媽媽勳章

其他佢係驚到喊..
因為佢成身都矛傷..
我唔諗住帶佢睇醫生架,因為我驚d醫生見佢矛事就有排等,係醫院吸哂d病菌..同埋d醫生未必俾佢照x光

我老公擔心左成日啦,佢知自己衰..

複式洋房

國民生產總值:235

喊係好事,吾識喊先驚!你尼一兩日最緊要睇緊D佢,留意下有無

大宅

好媽媽勳章

我睇到佢跌果刻真係好驚架...
不過今次跌都係好事,等我老公知驚下!

我而家好留意睇佢既反應...
但見佢矛咩事,又飲得又訓得!
希望唔好再有下次啦!!

該用戶已被刪除

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.