意見反饋
義工
[2005年] pampers輕鬆穿好用嗎?

大宅

國民生產總值:1258

pampers輕鬆穿好用嗎?

剛收到pampers的宣傳單張sell「輕鬆穿」,好用嗎?

大宅

國民生產總值:2384

Re: pampers輕鬆穿好用嗎?

我用過好焗架,要成日換,不過係學去廁所時,同埋如果佢日爬,換片又反斗就有用,睇下你有冇呢個需要。

複式洋房

國民生產總值:205

如大便就不方便抹,因為不能打開片抹。

大宅

國民生產總值:4027

我只係同佢出街時用, 因為我覺得都幾貴....同如果bb真係去了大大, 其實可以c開旁邊就有清理, 我冇試過但我見個袋好似有寫....

歡迎進入Carlson BB => 相簿 +新加入的Blog
Carlson 媽媽卡臣媽放棄了廚藝學院學做西式包點學徒喇!!, 真可惜!

子爵府

國民生產總值:14343

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我反而覺得幾好~easy up已經係算薄架喇~
因為huggies硬,同埋佢冇後面果條膠貼比我地換完片包番住佢...我覺得好唔衛生
各位用過Mamy Poko未,呢隻就比較硬身喇,好厚架...
不過吸濕力就好好囉~
另外Goo'N都唔錯,不過佢d料會比較焗身~
我都係出街先會用褲仔,因為方使換片~臭b企o係度都換到~
如果開大大家可以o係側邊撕開佢都ok架~唔係就好麻煩我都唔知點換...
我都係一見佢開大求其就撕開換~
不過臭b已經著唔到輕鬆穿L碼...

珍珠宮

國民生產總值:37001

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 2018勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

pampers輕鬆穿我覺得ok,不過只係出街先用,實在係貴咗d,但勝在方便.

子爵府

國民生產總值:14678

尋日去 bb 展第一次試用, 覺得都唔錯.
但都係覺得大便後唔方便清理.

睇落, huggies 好似好 d, 可以兩邊打開,
又可以貼返埋.

子爵府

國民生產總值:14343

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Pampers同Huggies都好架我覺得~
不過就唔係好滿意Huggies後面冇腸貼比我地換完片貼住佢...同埋果時買定左d舊裝褲仔o係度...如果唔岩就真係唔岩,冇得調較~
但尋日去完bb展...試用過佢新裝褲仔...嘩...正...我話我用緊另一大牌子既XL碼片~(當時我冇講係Pampers棉柔~同埋我平時都唔用~因為想試Size先買,平時好貴)
咁佢就叫我不如試褲仔L碼啦~
咁我話你地隻舊裝L碼好大個喎...我個仔肥極依家著都好似褲頭鬆會跌落黎咁...之後佢就話,係呀,舊裝就差d,所以我新裝改良左,側貼個魔術貼係可以撕開再因應bb既體型而貼番埋,舊裝就唔得喇...真係岩就峪,唔岩就唔岩喇...
之後我就覺得呢樣真係改得好好,但仍然...佢都係冇後面個膠貼... :lol:

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.