跳至
[2004年或之前] 歐倩怡有左2個月?

首頁

尾頁

侯爵府

歐倩怡有左2個月?

x然一週話歐倩怡有左2個月, 你地信唔信?

如果真係2個月, o米同我地一樣係 0703媽咪?

我信架, 因佢好急結婚o甘! 其實依家未結婚就有左好平常, 我家姐都想先開工, 有左先攪結婚. 未有就可以唔洗結住.

如果歐倩怡真係有左, 恭喜佢!!!

大宅

Re: 歐倩怡有左2個月?

係都唔奇丫, 佢地成日都話好鍾意小朋友, 又話會生, 可能係怕bb小器唔講得住o者

如果係真, 唔知佢會唔會上黎玩呢

大宅

我都覺得佢似有左,明年真係多人生仔!

子爵府

2020勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都有睇呢篇報導呀, 個look 真係似有左, 會唔會我地當中傾開計嘅有一個係佢呀? 恭喜哂~

別墅

我都覺得佢似,睇佢著婚紗果陣,身型比以前肥,而且仲冇腰添呀,果陣我都估佢有o左,不過唔知幾多個月o者~~~

大宅

我都覺得好似係呀..... 不過時間可以證明一切既...... 大家睇下有無估錯.......

洋房

歐倩怡真係有左? 恭喜佢! 恭喜亞旺 !!!

侯爵府

喂, 喂, 你地有無人其實係佢, 代名上里玩?

如果係, 就恭喜先喇! 生個小亞旺!

大宅

如個佢係兩個月,應同我地一樣,都是3月媽咪啊.恭喜.

公爵府

係呀, 如果佢有左, 都會同我地差唔多的預產期呀

首頁

尾頁

跳至