美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

邊隻洗臉冇禁多黑頭,有咩其他辦法???

我個nose都幾多黑頭,你地如何清理會好d???

複式洋房

Re: 邊隻洗臉冇禁多黑頭,有咩其他辦法???

我每個月會去皮膚科醫生度做一次水晶磨皮,o的毛孔好乾淨,醫生話做一次磨皮等於去美容院做百幾次磨沙。
即使是一個爛蘋果,只要切去爛的部份,它算是一個好蘋果,千萬不要放棄那些別人都認為是無可救藥的孩子啊!

大宅

YAHOO有隻去黑頭膏幾好的,仲可以去暗瘡

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

你試下用Bioderma Sensibio 潔膚卸妝水啦,萬寧有得買,我覺得用佐佢卸妝之盾後,毛孔收細佐好多,同埋少佐黑頭同粒粒,好正!

已刪除用户

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

唔.....我覺得fancl呢隻唔得呀!!
一d都去唔到黑頭既!!

子爵府

Nix1828 寫道:
唔.....我覺得fancl呢隻唔得呀!!
一d都去唔到黑頭既!!

我用都無咩用, 最後都係用手.... :-(

大宅

hi..
Fatty,

請問呢隻Bioderma Sensibio 潔膚卸妝水係萬寧賣幾$ 呀?

複式洋房

karmen,

我通常係呢間舖頭買,$149一支。

你可以參考呢個網址:
www.anthong.com.hk

Zoe
karmen0411 寫道:
hi..
Fatty,

請問呢隻Bioderma Sensibio 潔膚卸妝水係萬寧賣幾$ 呀?
即使是一個爛蘋果,只要切去爛的部份,它算是一個好蘋果,千萬不要放棄那些別人都認為是無可救藥的孩子啊!

別墅

Miss_Chan_Chan,
u seems like to go to doctor very much'ar'?
該用戶已被刪除

大宅

針清 / or ponds 個隻新保濕洗面露

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我等佢做特價先買,大約$150 一支,我可以用個半月。

karmen0411 寫道:
hi..
Fatty,

複式洋房

unhappy,

我冇去美容院,因為好多都係誇大佢地o的service,所以我選擇去醫生度做定期護理,可靠o的嘛,但係唔係醫就一定好,我有o的同事都有睇醫生,但係冇乜效果,所以一定要搵多o的資料,搵一個可靠又唔串o既。

大宅

How to use it?

Fatty 寫道:
你試下用Bioderma Sensibio 潔膚卸妝水啦,萬寧有得買,我覺得用佐佢卸妝之盾後,毛孔收細佐好多,同埋少佐黑頭同粒粒,好正!

複式洋房

把適量潔膚水倒在化妝棉上於臉上輕抹,重複至完全潔淨為止,無須過水
PrinceAaron 寫道:
How to use it?

[quote]
Fatty 寫道:

[/quote]

大宅

唔該哂

別墅

Miss_Chan_Chan i sthe DR u send use in pm? he good right? i would like to try than

子爵府

我記得有 bk媽咪話有隻eversoft牛油果潔面膏幾廿蚊, 對佢個滿面黑頭嘅囡囡好有效, 你揾下'cheap野估你唔到'嘅topic睇下Y, 我試過跟佢買左d cheap野用, 效果都唔錯

複式洋房

unhappy,

我冇睇過其他醫生,淨係睇過馮醫生,所以冇比較,不過佢個人好nice好風趣,就算你問長問短佢都好樂意答你。我睇佢係因為我本身係仁安係body check,佢又係果度駐駗,所以順便睇埋佢。我而家對自己塊面o既進度都好滿意呀!
unhappyunhappy 寫道:
Miss_Chan_Chan i sthe DR u send use in pm? he good right? i would like to try than

首頁

尾頁

跳至