意見反饋
義工

想生BB 今日: 6|主題: 98651

我而家5week,今日個肚成日陰陰痛,好驚呀
agl 該用戶已被刪除

我而家5week,今日個肚成日陰陰痛,好驚呀

大宅

國民生產總值:4244

Re: 我而家5week,今日個肚成日陰陰痛,好驚呀

你驚的話, 有咩大小事都去睇醫生, 最少個心平靜啲, 對個胎都好啲. 訓多啲啦!!

大宅

國民生產總值:4125

我又係呀,不過上次問過E生,佢話冇事ga bor...

no worrie la...

別墅

國民生產總值:650

agl
係咁架,第日個肚大時,bb係度郁仲唔係好舒服,到就生時就
成日比bb撐到好痛,如果bb好重磅都比佢個頭轉到好痛,
所以做媽咪真係好偉大,你問多d有经驗的媽咪,就不用擔心
la!

子爵府

國民生產總值:11819

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔駛咁擔心住, 痛係正常架, 因為個子宮漲大嘛, 我問過醫生佢話無野流就無問題嘅, 佢仲話有d 人會痛到生而有d 人可能一d 都feel 唔到, 好因人而異嘅, 即係好似嘔咁, 都唔係個個大肚婆會嘔一樣.

別墅

國民生產總值:794

我都有時會咁,不過我問醫生佢都話無問題,唔好流有色分泌便無事,你放鬆小小,同佢(個肚)傾下計呀.唔好咁擔心,我星期一都痛左成日,好辛苦唔知做什麼,後來知道原來早上無便便,頂住所以後來去了便無咁痛,或者你用暖袋放係肚上面都會好D.

agl 該用戶已被刪除

複式洋房

國民生產總值:156

醫生話細胞分列緊同神經線都會影響個肚隱隱痛. 不過唔一定唔流啡就無事. 我朋友試過無流啡. bb一樣無了心跳. 總之有不安同唔舒服就問醫生. 而且再有懷疑. 就睇多個醫生聽聽意見.

別墅

國民生產總值:837

每個人的反應不同, 開始時有類似月經的谷谷痛, 都可以是正常

最緊要休息同保持愉快心情

祝各位一切順利

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.