意見反饋
義工

烹飪搵食 今日: 41|主題: 133107

[搵食推介] 求求各位住荃灣mama唔該幫下手~

禁止訪問

國民生產總值:2066

求求各位住荃灣mama唔該幫下手~

版主

國民生產總值:72833

2018復活節勳章 2018勳章 KMALL特別版勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Re: 求求各位住荃灣mama唔該幫下手~

你係咪講緊係路德圍地鐵行人天橋對出個間上海麵鋪,我記得呢間無搬到,係執左•
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

禁止訪問

男爵府

國民生產總值:9841

你可以去荃灣mtr綠楊果邊即"和民" 樓下果間"維一"都幾好味

禁止訪問

別墅

國民生產總值:901

類係佢咁的上海鋪,係葵興光輝圍都有一間,好多野食的,d上海排骨麵同菜飯好好味,仲有好多其他種類如炒麵、生煎飽、薄餅等,你可以去試下!
可愛囡囡"教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離"。箴言22:6 我的寶貝囡囡最喜歡笑! :-D :-P 孩子若生活於... 接納中, 他學會愛 分享中, 他學會慷慨 讚美中, 他學會感激 鼓勵中, 他學會充滿信心 誠實中, 他學會什麼是真理 公平中, 他學會什麼是正義 :-P :-P :-P :-P :-P :-P

禁止訪問

複式洋房

國民生產總值:204

係咪叫福全樓, 都幾舊, 細細間ga, 近路德圍ga?

如果係,我知搬左去邊ah

公爵府

國民生產總值:28623

2018復活節勳章 2018勳章 畀面勳章

搬左去邊ah好似好好味??tks!
HIMMAMA3  男爵府

別墅

國民生產總值:901

mavis-lee 寫道:
memecat ,
請問有冇菜肉雲吞??我大肚果時可食3-4碗!thx

菜肉雲吞有的,仲有好多野食如:豆漿、燒賣、炸曼頭都有啊!
可愛囡囡"教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離"。箴言22:6 我的寶貝囡囡最喜歡笑! :-D :-P 孩子若生活於... 接納中, 他學會愛 分享中, 他學會慷慨 讚美中, 他學會感激 鼓勵中, 他學會充滿信心 誠實中, 他學會什麼是真理 公平中, 他學會什麼是正義 :-P :-P :-P :-P :-P :-P

版主

國民生產總值:72833

2018復活節勳章 2018勳章 KMALL特別版勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

狗媽媽 寫道:
係咪叫福全樓, 都幾舊, 細細間ga, 近路德圍ga?

如果係,我知搬左去邊ah

福全樓舊年搬左去海霸街麵棧舊址,即係官小對面個邊,但係上個月已經執左,上個星期另一間新鋪已開張•
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

禁止發言

國民生產總值:14500

好媽媽勳章

禁止訪問

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.