跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

有冇預計買BB嘢用幾多錢!

我今日買左奶樽同幾件衫仔,
用左6佰幾蚊!依家啲嘢好費呀!

大宅

Re: 有冇預計買BB嘢用幾多錢!

我依家上網買衫...買下買下,原來都買左好多...幾廿蚊幾廿蚊咁過數,唔覺唔覺
bb床o個d,我會過左暑假先買....媽咪話唔好咁早買住..等7個月先....

男爵府

kylieman :
可唔可以比個網址我呀,
我都想睇下呀,唔該!
[email protected]

大宅

我都係o係bk度睇,有時會bid d 二手衫,都唔差架喎.幾新淨...二手市場入面有好多..一係去呢度,都好多
http://onlineshop.babysky.hk/

伯爵府

想問你哋會買邊隻奶樽呀, 我都唔知買pigeon, nuk, avent定dr. brown好, 我好多朋友都係用pigeon, 我見nuk差唔多價錢, 但有人話好用亦有人話唔好用, 好難決定呀, 又唔知用邊隻消毒煲, 需唔需要同奶樽用番同一個牌子呢, 大家比d意見呀

大宅

我會買返pigeon奶樽,奶煲我會買一個avent同一個nuk放o係媽咪屋企.

子爵府

好媽媽勳章

Re: 有冇預計買BB

我都打算 bid 二手 bb衣服

大宅

尋日同老公去買bb野,執下執下....買左差不多8000蚊...點解依家d bb野咁貴架? :-(

大宅

BK Milk勳章 畀面勳章

我覺得條數都幾難計,d 野分開買,陰d陰d咁唔經唔覺使左好多。我仲有好多野都未買呀!bb出左世條數仲厲害! 不過咁都好,起碼唔使一次過比咁肉痛。

男爵府

余小豬媽媽:
你用左$8000蚊,買哂所有野未呀,
我都諗住預$10000,係咪唔夠呀?

大宅

我就昨天開始買緊bb野啦
我諗都要成萬元, 因為昨天去bb展都買左幾千元
都未計床仔,車仔同high chair, 衫仔又要買都幾貴架

大宅

YING_WAI 寫道:
余小豬媽媽:
你用左$8000蚊,買哂所有野未呀,
我都諗住預$10000,係咪唔夠呀?

手頭上諗得到既都買哂啦,零零碎碎好似棉花棒,大件既就係床仔都買左啦,但係就未買bb車諗住等bb出左世先,因為諗落又好似唔多需要咁,省得就省啦,bb野實在太貴啦.. :-(
該用戶已被刪除

大宅

係呀係呀,我地既小b就快出世啦...
該用戶已被刪除

大宅

我住係澳門架.. 香港既小朋友讀書真係好辛苦,應該係話,苦左小朋友又苦埋父母...
該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至