想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

我有無機呢?

我day14用D仔驗到上深下深, 並在day13同day15 dodo左, 之後一路用D仔都驗到淺下線, 今日我係day25, 剛剛貪得意用D仔驗孕棒驗有一條淺下線, 但都幾淺色. 咁我有機會bingo呢?

子爵府

Re: 我有無機呢?

極大機會bingo.
JackieJacky 寫道:
我day14用D仔驗到上深下深, 並在day13同day15 dodo左, 之後一路用D仔都驗到淺下線, 今日我係day25, 剛剛貪得意用D仔驗孕棒驗有一條淺下線, 但都幾淺色. 咁我有機會bingo呢?

大宅

多謝你, 希望承你貴言啦! 我只係第二個月試乍, 所以都不抱太大希望!

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

恭喜 超大機會BINGO

大宅

我同你一樣day14用D仔驗到上深下深, day25驗孕棒有一條淺下線, 之後條線愈來愈深, 如果你同我一樣, 應該係bingo.

我今日day36, 會去睇婦產科醫生, 睇完返來再話你知.
我時刻都記掛著我那未能來到世上的bb, 他永遠在我心裡某個角落.

大宅

Eclipse_2006,
嘩,如果我真係bingo的話, 咁我咪同你只係相差11days囉! 希望dream comes true la.

大宅

大宅

畀面勳章

JackieJacky 寫道:
嘩,如果我真係bingo的話, 咁我咪同只係相差11days囉! 希望dream comes true la.

希望個個心想事成!!!~~~ 早日生個健健康康既BABY!!!

(包括我)

首頁

尾頁

跳至