自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止發言

好媽媽勳章

比著你,會點做~~

該用戶已被刪除

Re: 比著你,會點做~~

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

快少少丫唔該...我趕時間!! 攪掂!! 即走!!

就算個bb點得意都唔會搣鼻卦 ?-( ?-( ?-(

大宅

我會問返佢我可唔可以比我打你一巴呀??因為之前有個女人見到我個女面豬登咁肥就問我可唔可以比佢meet一下,我話吓點解呀??我話唔好啦o個陣時先得o個4個月大,跟住佢話唔好啦你個女好鬼得意肥啫啫,咁我咪好慶咁講我夠覺得你塊面好得意可唔可以比我打你兩巴呀??跟住佢話咩你咁惡架??我話關你义事呀跟住佢話見你個女咁得意先同佢玩下,之後又對住我個女講點知個亞媽咁惡死早知就晤同你玩啦, 跟住我發火講哂粗口黎鬧估 我老公見到就叫個女人走 佢講還講啦仲要對住我個女講個亞媽咁惡死真係火都嚟

大宅

好媽媽勳章

我會同佢講:唔係呀嗎?你講笑咋嗎?我個小朋友好易,
流鼻血ga! 知衰都應該唔會再出聲掛~~

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

佢係咪傻架... 如果係我, 一定即刻抱番起個b, 話佢怕生保人, 唔俾佢搞, 跟住雞咁腳走人..

哈哈.. 係喎, maymay1037, 題外話, 原來我同你住得好近架, 我住葵芳

子爵府

痴痴地....自己都唔捨得摵啦........short架

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

咁有時d人無惡意...都係講吓既姐...若果有心既我諗佢都唔會問你可唔可以啦.
我個囡就無真係比人meet 過..講既就多.
反而最近佢成日比個sale玩鬼佢...玩到佢發脾4, 我就好唔鍾意.個sale 成日見到佢攞住d野,就搶咗佢..bb 想行又捉住唔比佢走.但個sale無惡意..只係想同佢玩.話佢發脾4個樣好得意...成鬼日搞到佢係商埸e wa 鬼叫. :tongue:

洋房

你個鼻都好得意喎! 等我meet下呀!

首頁

尾頁

跳至