意見反饋
義工

自由講場 今日: 4734|主題: 1005258

跳至
你點睇肥姐做15/16主持?!

複式洋房

國民生產總值:222

你點睇肥姐做15/16主持?!

男爵府

國民生產總值:5993

Re: 你點睇肥姐做15/16主持?!

我覺得佢把聲好嘈....吾多想睇...
老公VOICEMAIL 1 2 3 愛是恆久忍耐又有恩慈,愛是不嫉妒不自誇不張狂,不作害羞的事,不求自己益處,不輕易發怒,不計算人的惡,不喜歡不義,只喜歡真理,凡事包容,凡事相信,凡事盼望,凡事忍耐,愛是永不止息

複式洋房

國民生產總值:385

唔好!!

珍珠宮

國民生產總值:44235

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

:tongue:

子爵府

國民生產總值:11201

I don't like 睇肥姐做主持

子爵府

國民生產總值:14680

2018勳章

邊個做主持係其中一個要素
但個遊戲形式根本就唔好玩

洋房

國民生產總值:77

無眼睇!!!!!!!!!!!!!!!!!!

大宅

國民生產總值:3958

得肥姐講無人講囉

男爵府

國民生產總值:6647

好媽媽勳章 醒目開學勳章

其實呢個節目都開始睇到有d悶喇, 就算再搵其他人做主持都未必救得番... 何況肥肥就... 我唸淨係聽到佢d笑聲...

伯爵府

國民生產總值:18454

anita_mon 寫道:
其實呢個節目都開始睇到有d悶喇, 就算再搵其他人做主持都未必救得番... 何況肥肥就... 我唸淨係聽到佢d笑聲...

me2,成晚剩係笑

侯爵府

國民生產總值:23776

唔好睇 :tongue:

子爵府

國民生產總值:12075

:tongue: :tongue: :tongue:

男爵府

國民生產總值:7349

唉~ 好嘈

侯爵府

國民生產總值:24884

anita_mon 寫道:

同意

水晶宮

國民生產總值:70044

畀面勳章

肥姐做......唔好卦.....我怕佢d笑聲呀

珍珠宮

國民生產總值:36954

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

把鬼囉﹗

侯爵府

國民生產總值:22963

我要森美小儀呀 :-(

男爵府

國民生產總值:8901

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

個節目依家好似遊魂野鬼咁, 夠竟幾時先回魂呀???

禁止訪問

國民生產總值:20403

珍珠宮

國民生產總值:36057

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.