美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

單眼皮點攪?

各位靚媽咪
我單眼皮又有眼袋同眼腫, 係咪有D針打左可以消腫?
做眼袋手術係點架?要幾錢?
唔該哂!

子爵府

Re: 單眼皮點攪?

我有個同事做左雙眼皮鈎針手術之後, 成個人靚晒, 原來對眼係咁影响個樣的

不過, 請你不要問我佢係邊整, 因為已經整左成6-7年, 佢自己話都唔記得, 只記得好似$5000-喎

民房

我就無咁大勇氣去做手術了,我只係貼下膠紙咁,聽d人講可以貼下貼下就有可能變雙眼皮....雖然可能係妄想,不過我真係唔夠膽去做手術

大宅

多謝回應
我試貼膠紙,但眼皮腫,貼左同無貼差無幾
:-(

大宅

pinkybee2000 寫道:
我就無咁大勇氣去做手術了,我只係貼下膠紙咁,聽d人講可以貼下貼下就有可能變雙眼皮....雖然可能係妄想,不過我真係唔夠膽去做手術

我都係咁話, 不過我連貼膠紙都冇, 我覺得唔係一定雙眼皮先靚既姐.....單眼皮都ok呀.... ?-( ?-(

大宅

Katelyn^.^ 寫道:
多謝回應
我試貼膠紙,但眼皮腫,貼左同無貼差無幾
:-(

agree~~~所以我用雙眼皮膠水,好過用膠紙...

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

我都係咁話, 不過我連貼膠紙都冇, 我覺得唔係一定雙眼皮先靚既姐.....單眼皮都ok呀.... ?-( ?-(

Totally agreed!!
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至