意見反饋
義工
[2006年] 已在chickeeduck 買左連身裙比bb女既衫....

子爵府

國民生產總值:13274

已在chickeeduck 買左連身裙比bb女既衫....

我之前行過兩次chickeeduck都忍到手唔買,因為一買就要買七件有3折,我梗係唔會買少過七件啦。所以我同表姐夾份買,我就買左五件連身裙比妹妹豬。
所以想問下你地有幾多人同我買左一樣既裙仔。
1. 白底紅色花花連身裙
2. 白底碎花連身裙
3. 米白直間上身有一條斜花連身裙
4. 白底綠色花花連身裙
5. 白底紅色波點連身裙(邊係粉紅)

我係唔係好無聊呢?

大宅

國民生產總值:1493

Re: 已在chickeeduck 買左連身裙比bb女既衫....

我都買左8件
]

子爵府

國民生產總值:14365

Re: 已在chickeeduck 買左連身裙比bb女既衫....

我行過幾次...不過次次都睇唔夠7件所以就索性唔買...等我又去行下...睇下今次揀唔揀到先...

p.s. 我覺得買唔夠7件唔抵..所以就全部唔買

公爵府

國民生產總值:26697

畀面勳章

多數都見你地話買裙仔, 男仔衫靚唔靚呀??

大宅

國民生產總值:2641

男仔衫都ok,我細妹幫我買

男爵府

國民生產總值:7403

我未得閒對你個list,不過驟眼睇就1, 2, 5 有哂啦

侯爵府

國民生產總值:23448

no good.

noodles9112002 寫道:
多數都見你地話買裙仔, 男仔衫靚唔靚呀??

大宅

國民生產總值:3277

2+3

=============
goofyszesze 寫道:
我之前行過兩次chickeeduck都忍到手唔買,因為一買就要買七件有3折,我梗係唔會買少過七件啦。所以我同表姐夾份買,我就買左五件連身裙比妹妹豬。
所以想問下你地有幾多人同我買左一樣既裙仔。
1. 白底紅色花花連身裙
2. 白底碎花連身裙
3. 米白直間上身有一條斜花連身裙
4. 白底綠色花花連身裙
5. 白底紅色波點連身裙(邊係粉紅)

我係唔係好無聊呢?

男爵府

國民生產總值:7623

咁d衫係夏天or冬天家?我末行過呀!

子爵府

國民生產總值:13274

多數係夏天架

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.