自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 父親涉燒傷女兒被捕!!....呢d男人真係....唉.....

大宅

Re: 父親涉燒傷女兒被捕!!....呢d男人真係....唉.....

大宅

努力考到UMPIRE

禁止訪問

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

惡父潑天拿水火燒繼女
(明報) 08月 05日 星期六 05:05AM

【明報專訊】觀塘昨晚發生一宗繼父向繼女潑淋天拿水及縱火燒傷案件。一對母女昨午到翠屏

珍珠宮

畀面勳章

呢個繼父簡直豬狗不如

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

繼父跟親生幼女居住!似乎也有盡父責!!

親母已跟繼父離婚多年!!!繼父亦多年提供金錢!!!

繼女已23歲, 為何不自立養親母? 仍多番向繼父索錢!!!繼父已61歲, 還要養10多歲親女!!

清官難審家庭事!

大宅

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

HoW 寫道:
繼父跟親生幼女居住!似乎也有盡父責!!

親母已跟繼父離婚多年!!!繼父亦多年提供金錢!!!

繼女已23歲, 為何不自立養親母? 繼父已61歲, 還要養10歲親女!!

清官難審家庭事!

好同意!! 然而....係咪衝動左呢??....整到個女仔...佢自己都要受罰....咁細女點呢?? :-( :-( :-(

首頁

尾頁

跳至