跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

今日(5/8)壽星~~軒仔,林妹,Raphael,Ping Ping

Happy Birthday to 軒仔,林妹,Raphael,Ping Ping(pingpingbb)

祝軒仔...愈大愈勁秋
祝林妹...愈大愈索
祝Raphael...愈大愈可愛
祝pingping...愈大愈靚女

大宅

Re: 今日(5/8)壽星~~軒仔,林妹,Ping Ping

Joyce,
仲有Raphael, 阿wing個仔都是8月5日ga!
祝Raphael愈大唔駛gum勁秋,到時要減肥就麻煩!
祝所有BB健康快樂,做父母都是想gum樣!
Sue
haileymama 寫道:
Happy Birthday to 軒仔,林妹,Ping Ping(pingpingbb)

祝軒仔...愈大愈勁秋
祝林妹...愈大愈索

大宅

Re: 今日(5/8)壽星~~軒仔,林妹,Ping Ping

水晶宮

2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

Sue:
我都差d唔記得左添

我之所以祝軒仔愈大愈勁秋係因為............
都係唔好係BK咁揚,我係生日會同你咬耳仔講

大宅

Sue:
我都差d唔記得左添

我之所以祝軒仔愈大愈勁秋係因為............
都係唔好係BK咁揚,我係生日會同你咬耳仔講

感谢各方好友,愈大愈勁秋是因为得自乃父的遗传。

猪妈妈,你把人家Raphael的名字弄错了,快改过来吧!

大宅

勁秋既軒仔...
眼大大既林妹...
大大隻既Raphael...
可愛既pingping...

[size=x-large]生日快樂, 身體健康
[img align=left]http://i77.photobucket.com/albums/j49/siuchuchu/BB3.gif[/img] My "小肥"

大宅

老友,都係你有我心! 希希食A+的嗎? 獎你4包A+ 3號奶粉,每包淨重30克,party 時給你

Joyce 你除了兩位靚女BB外,就只記得那些勁揪大揪,真令我失望。
ccmching 寫道:
Joyce,
仲有Raphael, 阿wing個仔都是8月5日ga!
祝Raphael愈大唔駛gum勁秋,到時要減肥就麻煩!
祝所有BB健康快樂,做父母都是想gum樣!
Sue[quote]
Happy Birthday to 軒仔,林妹,Ping Ping(pingpingbb)

祝軒仔...愈大愈勁秋
祝林妹...愈大愈索
[/quote]

大宅

熱血勳章 醒目開學勳章

Re: 今日(5/8)壽星~~軒仔,林妹,Raphael,Ping Ping

祝軒仔; 林妹, Raphael, pingping,
生日快樂

水晶宮

Wing:
唔好呷醋,一陣我會捉住Rapahel狂啜 +送豬神口水

別墅

早晨呀咁多位,祝壽星仔壽星女生日怏樂,祝大家越大越cute身体健康,一陣生日會見
:-D 8-) :-? :-P :-P

男爵府

祝林妹越大越靚!
祝pingping越大越可愛!
祝Raphael越大越靚仔!

阿wing,

唔好嬲啦!joyce一時忘記左je!不過我一定記得架!一陣影張合照啦!

大宅

醒目開學勳章

Happy Birthday.....
身體健康....聰明伶俐

別墅

Hi
Thx all
see u later
]

大宅

Thx everyone.

洋房

軒仔,林妹,Ping Ping,

Happy B'day......

伯爵府

畀面勳章

多謝各位.......我會轉告林妹咁多人祝佢生日快樂。多謝哂!

祝issac越大越靚仔+肥肥白白(唔好似一隻粉果)
祝pingping越大越靚+精精靈靈
祝rapheal越大越cute+活活潑潑

http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

別墅

To 軒仔,林妹 & Ping Ping,

[img align=left]http://www.discoverycube.org/programs/assets/birthday.jpg[/img]

from: Roy Roy

首頁

尾頁

跳至