自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

去BB展度開渣打My Dream Account 有野送

今年BB展會有渣打My Dream Account o既攤位, 申請開戶o既話仲有一套四款Disney支票簿造型o既memo pad 送添 (分行無得送成套架).

同埋去BB展開戶,銀行會o係背後做好d開戶手續, 之後你去任何分行拿番本passbook 就得, 唔駛等, 兼o係分行拿埋Mickey 文具座添. (至於Mickey夾萬組合就要入$20000新錢)

大家有心開戶又會去BB展o既話不妨留意下. 不過帶齊文件會方便d, 包括最近3個月內有你個名o既住址証明正本(水,電,煤氣,電話費或銀行月結單), 如果你開小朋友戶口就帶埋小朋友o既出世紙正本/副本, 咁就唔駛趕住補交文件啦....

別墅

Re: 去BB展度開渣打My Dream Account 有野送

呀, 仲有, 而家除左小朋友戶口 ongoing +0.5%p.a.利息之外, 大人戶口都有得加(不過就加到今年年底)

侯爵府

Re: 去BB展度開渣打My Dream Account 有野送

thx
我家有隻曳曳豬

別墅

班左一套memo pad, 包括, Fantasia Mickey, Winnie the Pooh, Donald Duck 同埋 Buzz Lightyear.... 轉頭貼上黎俾大家睇.

別墅

就係呢套迷你支票簿型memo pad o勒....

男爵府

我都攞咗啦

伯爵府

昨天都開左2個戶口比囝囝同囡囡
星期五是無飯主婦日

公爵府

好媽媽勳章

我都開左喇, 真係好靚架

大宅

男爵府

請問需要幾錢先開得户口呀?
二手市場是買賣雙方合價便可交易,與第三者無關

男爵府

我想問d 支票簿會唔會送完即止? thx

男爵府

angie叮噹 寫道:

HK$20000~

大宅

我都想開呀..但係我好夜先入去..唔夠時間開呀 :-( :-(

[url=http://lilypie.com][img]

大宅

我都有開到,真係幾靚架!好彩早排無時間去開戶咋.

其實$10,000都得,但就少了一份迎新禮物.另外,記住呢個ACCOUNT耍每月有不少於$10,000結餘,而取了兩份禮物既就唔可以少於$20,000結餘直至31/12/2006. 否則要比手續費啦!
vksophie 寫道:
[quote]
angie叮噹 寫道:

HK$20000~
[/quote]

大宅

如填form佢都送memo pad 好靚架. 有winnie the pooh 同巴斯.
My Son - Brandon Alexander & Bennett Christopher

大宅

畀面勳章

要幾$先有支票book

大宅

$15 一套 (支票 + 3張賀卡)

minniepig 寫道:
要幾$先有支票book

別墅

等我呢個"楂兜"員工解釋多少少啦....

1. 去BB展開戶會有一套4本memo pad(分行無全套送)... 銀行會背後幫你搞掂d開戶程序, 咁就唔駛o係分行等....
2. 跟住8月14日-9月6日帶埋張備忘去任何渣打分行補交文件, 同領取本mickey存摺, 拿埋Mickey紙製文具座一款
3. (新客戶)如果10月31日或之前入$20000新資金入個My Dream Account 度, 就可以換埋Fantasia Mickey 夾萬組合 (個Mickey 係porcelain, 個夾萬係木做, 重過舊年o個個好多)

如果你唔諗住換Fantasia Mickey 夾萬組合就唔駛入$20000, 只要你所有o係渣打o既戶口(唔計聯名持有人)加埋有$10000就唔駛俾手續費 (假設你係Easy Banking).

至於Fantasia Mickey支票簿$15一本, 送埋一套3張襯晒o既Fantasia Mickey賀卡(連信封), 將賀卡有個位可以"涉"張支票落去用黎做人情/賀禮. 11月開始就係Winnie the Pooh 支票簿+賀卡, 3個月後係Donald Duck, 再3個月後就係Buzz Lightyear....淨買賀卡就要$10....
d支票簿+賀卡一定要係 My Dream Account 客戶先可以order.

大宅

畀面勳章

thanks

洋房

睛靈勳章

angelhair

12/8 會唔會有 ?

angelhair 寫道:
等我呢個"楂兜"員工解釋多少少啦....

1. 去BB展開戶會有一套4本memo pad(分行無全套送)... 銀行會背後幫你搞掂d開戶程序, 咁就唔駛o係分行等....
2. 跟住8月14日-9月6日帶埋張備忘去任何渣打分行補交文件, 同領取本mickey存摺, 拿埋Mickey紙製文具座一款
3. (新客戶)如果10月31日或之前入$20000新資金入個My Dream Account 度, 就可以換埋Fantasia Mickey 夾萬組合 (個Mickey 係porcelain, 個夾萬係木做, 重過舊年o個個好多)

如果你唔諗住換Fantasia Mickey 夾萬組合就唔駛入$20000, 只要你所有o係渣打o既戶口(唔計聯名持有人)加埋有$10000就唔駛俾手續費 (假設你係Easy Banking).

至於Fantasia Mickey支票簿$15一本, 送埋一套3張襯晒o既Fantasia Mickey賀卡(連信封), 將賀卡有個位可以"涉"張支票落去用黎做人情/賀禮. 11月開始就係Winnie the Pooh 支票簿+賀卡, 3個月後係Donald Duck, 再3個月後就係Buzz Lightyear....淨買賀卡就要$10....
d支票簿+賀卡一定要係 My Dream Account 客戶先可以order.

首頁

尾頁

跳至