意見反饋
義工
[2006年] 嘩!!!個胸硬到好似石頭咁, 好驚呀!!!!!

複式洋房

國民生產總值:371

嘩!!!個胸硬到好似石頭咁, 好驚呀!!!!!

因為我就快番工, 今日開始減少比bb食人奶, 比咗3餐奶粉, 但個胸硬到好似石頭咁, 好痛好辛苦, 請問呢個情況會維持幾耐? 我真係唔敢想像如果完全唔比bb食人奶會有幾痛

子爵府

國民生產總值:10929

Re: 嘩!!!個胸硬到好似石頭咁, 好驚呀!!!!!

annie_luk 寫道:
因為我就快番工, 今日開始減少比bb食人奶, 比咗3餐奶粉, 但個胸硬到好似石頭咁, 好痛好辛苦, 請問呢個情況會維持幾耐? 我真係唔敢想像如果完全唔比bb食人奶會有幾痛

初頭係會咁架, 你打唔打算keep住都餵人奶比bb? 如果係既話你要開始食d減少奶量既食物, 如淡豆鼓, 豬潤個d, 不過如果可以都keep餵人奶啦, 對bb好好, 最多係公司都pump囉~

大宅

國民生產總值:2504

ronni

你係咪吱出來架,因為我發覺吱既分量真係多過泵,但吱咪好難就返落個cup度會裝唔正,係咪?

子爵府

國民生產總值:10929

我唔係架, 我埋身餵多, 因為囡囡仲係細食, 每次食完我都會pump埋出黎~

個衰豬唔多肯食樽...

大宅

國民生產總值:1041

如果你真係唔想比bb食人奶ge話..
可以試下去d藥材店度買回奶茶飲...
不過就要自己煲...ma煩左少少咁lor...
我就係因為要番工...唔想餵人奶....個陣真係痛到連教都訓唔到ga...不過飲左幾劑之後...大概5日度就完全冇事la....

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.