自由講場

跳至

首頁

尾頁

民房

死啦,我係圖書館電腦室呀,我無法登出呀,後面仲有人等緊用呀!

點算?

大宅

Re: 死啦,我係圖書館電腦室呀,我無法登出呀,後面仲有人等緊用呀!

[size=x-large]你見唔見到右上角有登出?click出去就得嘞.
我家有兩隻大烏龜

珍珠宮

Re: 死啦,我係圖書館電腦室呀,我無法登出呀,後面仲有人等緊用呀!

要 reboot 先可以登出
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

大宅

畀面勳章

其實乜都吾洗做,因為bk成日會無端端同你登出架!

子爵府

烏租租 寫道:

剛睇完妳講, 我笑緊時...bk就無啦啦又自動幫我登出左, 要重新login

大宅

kohelen 寫道:
[quote]
烏租租 寫道:

剛睇完妳講, 我笑緊時...bk就無啦啦又自動幫我登出左, 要重新login [/quote]
BB保你大  皇帝仔BB

侯爵府

kohelen 寫道:
[quote]
烏租租 寫道:

剛睇完妳講, 我笑緊時...bk就無啦啦又自動幫我登出左, 要重新login [/quote]

我又係呀, 一陣又幫我登出架喇

子爵府

按工具>>網際網絡選項>>刪除cookie
moregoodideas 寫道:
點算?

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

烏租租 寫道:

民房

頭先係圖書館,我click來click去登出制,都登出唔到,狂click 十幾次先得。

chrisunkub 寫道:
[size=x-large]你見唔見到右上角有登出?click出去就得嘞.

首頁

尾頁

跳至