想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

有沒人係這樣最後驗到BINGO

今日DAY 29, 今朝忍唔住用曼仔驗著孕, 但顯然沒懷孕. 我CYCLE 30-32日, 今個月的M Feel 感覺同以往好唔同, 子宮位置扯住痛已經3日, 乳頭痛, 以往M來前, 腹部痛之餘, 連背連腰都會好yun痛, 第2日就會來M, 但到依傢, 我腰背都唔痛呀. 有沒姐妹係bingo前, 都係好似我嘅情況呀, 好疑惑

大宅

畀面勳章

Re: 有沒人係這樣最後驗到BINGO

我地等bingo既心情就好似等放榜咁.

明明成績一早已定(有無受孕), 但偏偏要等上一頭半個月, 期間對種種現象都會變得好敏感, 好疑惑.

放榜一刻(period 到吾到), 真係好大起落咁....

你一日未過期, 驗乜都吾係咁準喎! 比d心機再等經期過左一兩日就可以check到啦!

GOOD LUCK!!!!

:mrgreen:

大宅

等開彩真係好緊張, 口同自己講今個月唔得, 咩等下個月囉, 但個心又真係好想今個月得囉. M 一日未到都總有機會. :lol: :lol:

大宅

ORANGEBANANA,

真係唔好太緊張, 唔係會影響hormones, 就會更難bingo.

我既經驗:
第一胎只係dodo一次便成功, 我當地未係好想要住 (工作上我有新duty, 正接受training), 但要向老公交代, 所以係d我認為機會低既日子dodo, 以為要試起碼半年至會成功. 之後confirm有左, 起初唔係太開心, 但當見到佢慢慢成形既時候, 開始喜歡佢. 不過後來無左, 我覺得好傷心.

預備第二胎時, 我放棄了工作上既新機會, 做少d野. 又用排卵捧, 又量體溫, 個心好緊張, 好想快d成功, 點知試左5,6個月都唔得, 我更懷疑自己無排卵, m come都變到流4,5日啡先正式見紅. 醫生話我太緊張, d hormones 亂左, (m come前流幾日啡, 好可能係hormones亂左). 第二個月, 我將心思放回工作, 回家後聽音樂放鬆自己. 排卵前又病了幾日, 所以我認為今個月一定唔bingo, 點之結果係成功左.

所以各位想要bb既姊妹, 一定要想些方法令自己relax.

祝各位早日成功!

我時刻都記掛著我那未能來到世上的bb, 他永遠在我心裡某個角落.

大宅

我今日係day28..
我既感覺就係同你一樣..
咁即係點好尼??
ORANGEBANANA 寫道:
今日DAY 29, 今朝忍唔住用曼仔驗著孕, 但顯然沒懷孕. 我CYCLE 30-32日, 今個月的M Feel 感覺同以往好唔同, 子宮位置扯住痛已經3日, 乳頭痛, 以往M來前, 腹部痛之餘, 連背連腰都會好yun痛, 第2日就會來M, 但到依傢, 我腰背都唔痛呀. 有沒姐妹係bingo前, 都係好似我嘅情況呀, 好疑惑

大宅

我當自己有佐先囉 事事小心. 希望大家都好快有好消息, 得唔得過多幾日就會有答覆.

大宅

咁又係...我都係煩多幾日..
如果下個星期仲未有M..
就係應該BINGO左啦..
你尼..仲有幾日到下一個CYCLE?
我當自己有佐先囉 事事小心. 希望大家都好快有好消息, 得唔得過多幾日就會有答覆.

大宅

我今個月驗到bingo前, 我本身cycle28-30日既, 但係今個月day22先排卵, 咁我day29 check過冇, 諗住實唔掂, 點知day34諗住d仔驗孕紙多咪玩多次, 點知check到有左, 嚇到我成晚都

大宅

如果8月8日M都未到, 我會驗多次, 我今個月係第二個月多TRY, 唔知會唔會0廿好彩呢. 你呢? 話唔定我哋齊齊有好消息.

大宅

但尼個對我來講都唔知係好消費定壞消息 :-(
But anyway, 希望你早日BINGO!!!
如果8月8日M都未到, 我會驗多次, 我今個月係第二個月多TRY, 唔知會唔會0廿好彩呢. 你呢? 話唔定我哋齊齊有好消息.

大宅

照你咁講...
咁埋好大機會真係BINGO?
我尼兩日仲發燒感冒!!
[quote]
有架啦 寫道:
我今個月驗到bingo前, 我本身cycle28-30日既, 但係今個月day22先排卵, 咁我day29 check過冇, 諗住實唔掂, 點知day34諗住d仔驗孕紙多咪玩多次, 點知check到有左, 嚇到我成晚都

男爵府

係呀係呀!個心好緊張...尢其是去廁所既時候....好驚見到紅色呀!啡色呀!呢d野
等開彩真係好緊張, 口同自己講今個月唔得, 咩等下個月囉, 但個心又真係好想今個月得囉. M 一日未到都總有機會. :lol: :lol:

首頁

尾頁

跳至