跳至

首頁

尾頁

複式洋房

周圍爬, 瞓得少~

晴晴識爬之後, 真係睇少眼都唔得
放佢落床一陣就喊, 係都要落地~~
專玩D唔玩得既野.......e.g食拖鞋........
專爬去D唔去得既地方
真係少D精力都睇唔掂佢
佢見唔到人都好好地, 一見到就扭計ar
加上識爬之後唔知點解佢朝早, 下午都唔使瞓覺咁....只瞓大約半小時, 以前瞓幾個鐘架
你地bb係咪都係瞓咁少架?

大宅

Re: 周圍爬, 瞓得少~

我個b未識爬, 但都o訓得好少, 日頭加埋有時只有個o靚鐘, 之前有幾日仲有黑眼圈, 我都好擔心呀... :-(

侯爵府

唔係gar? my ah b 仲未識爬&佢已經唔係好瞓gar la, 咁識爬未大穫

子爵府

hscray

[size=medium]嘩 ~~~我果個,一模一樣呀,連食拖鞋都 一 樣呀 不過佢 就好謂食,好多時比塊餅佢,就乖乖地同您坐係到1陣 。

hscray 寫道:
晴晴識爬之後, 真係睇少眼都唔得
放佢落床一陣就喊, 係都要落地~~
專玩D唔玩得既野.......e.g食拖鞋........
專爬去D唔去得既地方
真係少D精力都睇唔掂佢
佢見唔到人都好好地, 一見到就扭計ar
加上識爬之後唔知點解佢朝早, 下午都唔使瞓覺咁....只瞓大約半小時, 以前瞓幾個鐘架
你地bb係咪都係瞓咁少架?

大宅

peter囝只係識tun後爬同反時針方向轉, 不過都係日頭瞓少左。屬雞真係似雞咁, 日頭只會係咁二 恰下, 一天黑就瞓(6點幾), 一天光就起身(5點幾6點)
唯有咁諗啦--個囝越大個,就會越得瞓少......

大宅

PETER太 寫道:
peter囝只係識tun後爬同反時針方向轉, 不過都係日頭瞓少左。屬雞真係似雞咁, 日頭只會係咁二 恰下, 一天黑就瞓(6點幾), 一天光就起身(5點幾6點)
唯有咁諗啦--個囝越大個,就會越得瞓少......

維維又係一天光就叫你起身,放假想

男爵府

我哋0601嘅bb真係精力十足,不過我就快比佢玩謝!

大宅

俊軒早兩日開始自己爬, 但佢單手爬,
又好似條虫咁, 好鬼得意,
以前只係原地轉,
又鍾意用個肚頂住,
手腳一齊郁,
好鬼過隱

大宅

晴晴好叻呀
我隻b成日唔肯趴........爬就
佢都日間訓好少ga...around 2-3hrs

別墅

Re: 周圍爬,

Tammy104,

想問係相中個麭超人,可以在哪裡買到?

tammy104 寫道:
晴晴好叻呀

大宅

sorry lobor,
麵麭超人衫同厠所都係人哋送, 我都唔知邊樹買, sorry...

lobor 寫道:
Tammy104,

想問係相中個麭超人,可以在哪裡買到?

[quote]
晴晴好叻呀
[/quote]

侯爵府

2-3hr 已經算多gar la.......if 我ah B 睡咁多, 我己經

[quote]
晴晴好叻呀
佢都日間訓好少ga...around 2-3hrs:

大宅

但佢唔係一覺2-3hr......係accumulate ga
chan328 寫道:
2-3hr 已經算多gar la.......if 我ah B 睡咁多, 我己經

[quote]
晴晴好叻呀

大宅

畀面勳章

我個bb未識爬, 不過佢見到拖鞋就好想爬過去, 我諗識爬個陣, 就食拖鞋.

侯爵府

yes, same here! If he sleeps more one day, I'll worry if he is ok or not!!!

但佢唔係一覺2-3hr......係accumulate ga
[quote]
chan328 寫道:

[quote]
晴晴好叻呀
[/quote]

首頁

尾頁

跳至