嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

WANT : 厚身既换片墊

click here --- like this

Pls PM me if anyone have such changing mat to sell. thanks!!

男爵府

畀面勳章

Re: WANT : 厚身既换片墊

宜家傢私有隻差唔多的~
06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

大宅

我買左, 係吹氣的, $4x only, 幾好, 我係九龍灣德福 Ikea 買的. 如果係厚實如妳圖的, 係新世紀 mothercare (好似係 - 總之係 foodcourt 其中一間bb野鋪度) 有, 好似 百幾同2百幾 2款.

洛紫 寫道:
宜家傢私有隻差唔多的~

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你去 bebe dream 呀! 佢有一只牌子叫 minimoto

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

ikea果款你唔啱呀
cftl243 寫道:

click here --- like this

Pls PM me if anyone have such changing mat to sell. thanks!!
個性固執,熱情(愛結交朋友),愛和平(不喜爭執),頭腦靈活,做事欠勇氣及信心(所以較容易放棄機會),要學習加強主動性喺做事方面、加強表達力及疑心(易相信別人)。

大宅

doryee,

我而家放緊假, 平時既活動範圍都係屋企附近, 唔敢去咁遠, 未去睇Ikea ar, 所以想睇下有無媽咪有, 米可以慳番叫人陪我去囉...

首頁

尾頁

跳至