義工

想生BB 今日: 0|主題: 98011

跳至
有冇人等緊bingo呀?入來傾下!

禁止訪問

國民生產總值:491

有冇人等緊bingo呀?入來傾下!

大宅

國民生產總值:3379

Re: 有冇人等緊bingo呀?入來傾下!

macymama 寫道:
我今個月開始努力,唔知會唔會第一個月就bingo呢?
我冇用D仔,我自己計m黎後day13,14 dodo..
想問下你地係咪都用D仔呢...如果我今個月唔中,
我都要買來用lu! 等緊bingo既日子,有咩要注意呀?

我又係第一個月試.nowday33了m未黎, check左d仔驗孕又係無
我都買左d仔用, 上個月排卵後先買, 所以未真工用佢黎計排卵, 再加埋量體溫, 下一cycle加油

大宅

國民生產總值:4653

畀面勳章

我都無用D仔.

等緊BINGO既日子咪當住自己真係有左先啦!

吾好冷親, 食少D生冷野, 吾好做太劇烈既運動, 注意均衡飲食. 我依家開始每日早餐都飲盒早鈣低脂既鮮奶, 食件三明治咁.

吾BINGO都有足夠營養等下次再來呀!~

禁止訪問

大宅

國民生產總值:1887

我今日 DAY 40, 都係未M黎, 因為我PERIOD 係 DAY 32-34, 但我仲未CHECK, 等多個星期先

大宅

國民生產總值:3379

ling2301 寫道:
我今日 DAY 40, 都係未M黎, 因為我PERIOD 係 DAY 32-34, 但我仲未CHECK, 等多個星期先

其實你e家驗都應該驗到架啦
不過唔心急就不妨再等下先

大宅

國民生產總值:4981

我0係day19果晚用d仔check左下深..
跟住day20 dodo左..
我尼幾日好累...
琴日仲發燒感冒...
唔知係埋m come 先兆 定有BINGO既跡像呢?
我今日係day28...

別墅

國民生產總值:975

我一向都是34-36day,今日剛剛第36day用曼仔check過無,是否驗得太早?

大宅

我都係咁諗, 費事嘥錢, 因為上兩個月一早買左驗孕棒驗, 驗完第二日就M 黎
suee 寫道:
[quote]
ling2301 寫道:

其實你e家驗都應該驗到架啦
不過唔心急就不妨再等下先 [/quote]

大宅

你有發熱咁可能BINGO左, 因為我上一胎都係咁,你過兩日CHECK下啦, 希望你BINGO
cwinnie 寫道:
我0係day19果晚用d仔check左下深..
跟住day20 dodo左..
我尼幾日好累...
琴日仲發燒感冒...
唔知係埋m come 先兆 定有BINGO既跡像呢?
我今日係day28...

大宅

如果bingo左就大件事啦..
我老公原來唔想咁早架..
我之前以為佢冇所謂添...
琴晚仲嘈左幾句...
我話有左都唔同佢講..唔要呀!!! :-(

大宅

國民生產總值:1100

我今日DAY 29, 平日CYCLE30-32, 今朝忍唔住用棒棒驗佐, 可能太早驗, 係顯示沒懷孕. 我會過多一個星期再驗, 希望係哩度等緊BINGO嘅姐妹, 個個都好快有好消息. 加油

禁止訪問

男爵府

國民生產總值:6213

我剩係覺得個胃有d 唔舒服.....食少少野就頂住頂住...又"gu"唔到d 氣出離喎....而家就個肚唔舒服...總言之就唔知點咁啦,但係其他作嘔作悶,朝早起身見頭暈,胸痛都無喎....如果無bingo既話,應該下個星期一,二就會m come, 如果無離就先用驗孕棒啦....我都驚食炸糊 :-|

大宅

國民生產總值:2124

我今日用驗孕捧check 出了一條很幼很幼的線,不知道是代表什麼呢?過幾日再驗過,今日已是day 29。

mona

禁止訪問

瑪瑙宮

國民生產總值:131237

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

cwinnie,
唔好 :-( 啦~ 如果佢真係唔想既, 佢就體外 / 用袋啦... 佢既然都同你 點可以唔要架
cwinnie 寫道:
如果bingo左就大件事啦..
我老公原來唔想咁早架..
我之前以為佢冇所謂添...
琴晚仲嘈左幾句...
我話有左都唔同佢講..唔要呀!!! :-(

大宅

唉...我今日都已經day30啦..
仲未有mc呀!!
我琴朝用晨尿試下用d仔check下..
又顯示冇bingo喎..
不過我覺得自己尼排成日都好眼訓!!
我記得上次bingo..又係成日都訓唔夠咁既感覺..
到底係埋bingo呀...唔係就係d來mc啦!!!
激死!!!

大宅

國民生產總值:2582

唉...我都係今日都已經day29啦..
仲未有mc呀!!
但係呢幾日都好疲倦呀
俉知是否bingo喎..幾時先知道呢?我已經用左3枝驗孕紙check都沒有bingo,好心急呀
但呢幾日都有谷M感覺,我7月8日M come, 7月26do
cwinnie 寫道:
唉...我今日都已經day30啦..
仲未有mc呀!!
不過我覺得自己尼排成日都好眼訓!!
我記得上次bingo..又係成日都訓唔夠咁既感覺..
到底係埋bingo呀...唔係就係d來mc啦!!!
激死!!!

大宅

我又係咁上下...真係心急...
check左..又冇bingo!!
我上次來m係9/7
用d仔掛卵棒check過...
day19有少少深既下線..
咁day20 dodo囉...
唔知 bingo 唔 bingo!!!
平時大約29-31一個cycle既!!
[quote]
AnnieMak 寫道:
唉...我都係今日都已經day29啦..
仲未有mc呀!!
但係呢幾日都好疲倦呀
俉知是否bingo喎..幾時先知道呢?我已經用左3枝驗孕紙check都沒有bingo,好心急呀
但呢幾日都有谷M感覺,我7月8日M come, 7月26do
[quote]

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.