懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

油麻地永安多唔多bb床仔呀?

如果係有的話, 我想去永安看看, 再去護協格下, 再去會展看看, 甘就可以一次看晒啦!
分享煮食的樂趣, 是減壓的一種好方法!

大宅

Re: 油麻地永安多唔多bb床仔呀?

hellokitty1011,

如果你唸住睇實物(Display) , 永安只有五至六張BB 床仔.
多數都係睇相訂貨.我就訂左0/3 baby 床.

而護協亦只得一張BB 床仔(Display) ,好似係C-max.

男爵府

KIKI--MAMI 寫道:
hellokitty1011,

如果你唸住睇實物(Display) , 永安只有五至六張BB 床仔.
多數都係睇相訂貨.我就訂左0/3 baby 床.

而護協亦只得一張BB 床仔(Display) ,好似係C-max.

hi, KIKI--MAMI, 你張0/3 baby 床仔幾錢呀?

大宅

hellokitty1011 ,

我係趁永安Pre-sale 時去買,
原價$1799. 折實價係$1439.20

如果而家永安無On Sale 買床仔就唔抵.
你心目中有無心水牌子呀??

男爵府

KIKI--MAMI , 我之前都係uny看中張床, 不過唔記得係邊個牌子, 不過我老公影左相, 一陣問佢就知啦. 我都幾鐘意0/3 baby.

不過買床仔係唔係要看床褥可以升幾多級, 同床欄可以較幾多落來呀? 係唔係床褥係唔包的?

另外, 永安Pre-sale 係唔係要永安卡先有呀?

大宅

hellokitty,

我買個張0/3 Baby 床有埋床褥包埋(兩邊用都得),BB 可以訓到四歲. 當然都未必會比佢訓到四歲咁耐.不過買張大小小會訓得舒服d.其他牌子就唔知包唔包.
如果唔包都幾煩,你又要自己去配,有時仲可能要去訂添.

我係六月份永安Pre-sale 時買(唔需要用永安卡),仲可以用中銀信用卡攞積分同簽卡.

之前仲有一次On Sale 就要比現金.

男爵府

KIKI--MAMI , 你張bb床仔幾長呀? 由於我間房好細,只放到最盡42吋, 我今日係bb展的荷花, 見到一張成52吋, 不過放唔到, 比較失望.

另外, 知唔知永安幾時再減價?

男爵府

hi KIKI--MAMI , 今日我去左太古城永安, 有張0/3 baby 的床仔, 原價$1799. 折實價係1,6xx, 我估可能係你講個張,
不過我係uny 再看中另一張0/3 baby 的床仔,27"x 43" 價係1,580, 包防火彈弓海棉椰棕隻面床褥, 保用1 年. 不過佢地唔似係特價囉. 仲有個蚊帳逢架係特價 $239.

男爵府

今日再去左油麻地永安, 見到都有幾款bb床, 而我看中的那款只賣1,422咋, 不過佢地係10月尾有8折, 所以都係遲d先買啦!

首頁

尾頁

跳至