跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: 小白兔入黎啦之part 4

hihirita

成班小朋友得希希 :-( 咩 , 我唔信wor
其實都好既, 比佢習慣一下lor ,
wah !又靚又好既黃老師邊度搵呀
希希咁可愛, d 老師一定好錫佢, 你放心啦 !
只要佢都like d 老師 , 更加好快適應tim la
我昨日同老公講話你地d 仔仔返學啦 , 我話到時我會好似你地咁 :-( , 因為noknok :-( , 我老公話我傻wor , 返學係開心既事 , 亦証明noknok大個仔嘛, :-( 乜鬼wor

我同左老公講希希要做手術, 佢話醫生都覺得要做, 做左對希希好架嘛 , 最重要係個醫生有醫德 , 冇事既 ,放心啦 !

比你尋日個笑話笑C啦 !
不要為孩子將來的學習發展而擔憂,只要孩子健康快樂地成長便是我最大的心願

公爵府

catymw 寫道:
[size=medium]小白兔早 !

早呀, 多謝晒你本書呀 我睇完會還返比你架啦, 張相真係影得好靚呀

老公話NOK NOK 大左好多, 好好玩喎

熹樂成日都話要搵XX NOK MA MA 呀., 仲要一路講, 一路笑 本來星期日真係想同佢去DV 搵你同NOK NOK, 但打比你, 電話冇開, 怕你出左街, 所以冇去 下次早D 約你呀

公爵府

catymw 寫道:

我都想聽呀

侯爵府

rabbitpiggy

打c你, 星期六打你幾次電話都唔聽 好左我醒, 打比你老公啫 !

本書慢慢啦, 我唔急既, 我而家睇緊0-3歲果本
係呀, 張相你地同noknok都影得好靚

好呀 , 下次再約啦 , noknokba昨日返工, 我當然冇出街啦, 之後都比你搵倒我地啦
好呀, 下次再約, 尋日我地都比人放飛機啦 :evil:

不要為孩子將來的學習發展而擔憂,只要孩子健康快樂地成長便是我最大的心願

侯爵府

留返主角答你啦
rabbitpiggy 寫道:
[quote]
catymw 寫道:

我都想聽呀 [/quote]

公爵府

hihirita

希希明天就返學啦, 真係好緊張呀

希希 :-( , 係好正常, 佢地lee 個age 識既野多左, 咪識怕law, 熹樂都係咁 最重要係當送希希返學後, 一定要同佢講bye bye, 同佢講當他放學後會來接佢返屋企, 唔會靜靜雞走呀 如果學校比, 你咪叫姐姐陪多希希幾日law

昨天同熹樂去左科學館玩呀, 好正架, 好多野玩, 熹樂好happy 呀, 第時約埋一齊去呀 不過因為熹樂遲左午睡, 佢訓訓下, 有night terror 呀 , 醒左, :-( :-( 得好西利, 到最後要比ma ma 奶佢食先冇事炸 :cry: 好耐冇試過因為 :-( 平靜唔到, 要食奶奶啦 :cry: 小朋友brain 發展未成熟, over tired 真係唔得, 下次出街一定要記得早d 返去同佢訓覺

公爵府

nok nok ma

sorry 呀 星期六因為熹樂在家午睡, 我開左silent mode 呀 之後又唔記得開返喎. 咁熹樂醒左, 又趕住同佢去我sister home取書, 再去爺爺家食飯, 好彩, 熹樂e+坐車乖左好多, 冇乜扭計, 之前佢冇乜耐性, 坐得耐小小, 會扭計架

你好勤力喎

hihirita 放你飛机呀

yes, 我打左好多次比你架啦, 又想打比curits ma 問下佢隻眼喎, 但唔知點解冇左佢電話

珍珠宮

熹樂成日都話要搵XX NOK MA MA 呀., 仲要一路講, 一路笑 本來星期日真係想同佢去DV 搵你同NOK NOK, 但打比你, 電話冇開, 怕你出左街, 所以冇去 下次早D 約你呀

入 DV 記得搵埋我 ar

公爵府

catymw 寫道:
hihirita

成班小朋友得希希 :-( 咩 , 我唔信wor

係喎, 冇埋由得希希一個 :-( ?-( ?-(

公爵府

professor 寫道:

入 DV 記得搵埋我 ar

一定啦, 豬x ee

珍珠宮

一定啦, 豬x ee

I love 熹樂

公爵府

professor 寫道:

I love 熹樂

子爵府

各位早晨

侯爵府

個日希希喊到收唔到聲, 我好擔心佢會幾個鍾喊唔停呀 :-(
[/quote]

I'm sure my son will cry more seriously than Hei Hei tim ga :-(

子爵府

希希有玩具玩會唔會分散到注意力唔 :-( 貢耐?

[quote]
hihirita 寫道:
個日希希喊到收唔到聲, 我好擔心佢會幾個鍾喊唔停呀 :-( [quote]

侯爵府

babymaggieleung,

希希返嘉福村既嘉福浸信會幼兒園呀
希希平日唔怕羞, 玩時又唔理我地架, 一直以為佢會返學唔會點喊, 估唔到佢咁痴纏
希希個"袋袋"有個水囊, 係先天既, 有好多男仔都有, 明天先去照乍, 所有野都未決定

多謝你關心呀 [quote]
babymaggieleung 寫道:
hihirita ,
希希返邊間呀
小朋友初初返學離開媽媽一定會喊一排既,等佢第日返多一排,發覺同d小朋友一齊玩得開心就好d架喇!
希希冇事嗎?點會咁既?咁幾時做手術呀!
唔好咁擔啦,希希好快就會好返架喇!
祝希希健健康康 [quote]

侯爵府

應該會既, 但如果有條野玩仲好 [quote]
CurtisBB 寫道:
希希有玩具玩會唔會分散到注意力唔 :-( 貢耐?

子爵府

最好係大大條既
[quote]
hihirita 寫道:
應該會既, 但如果有條野玩仲好 [quote]

侯爵府

仲要跌出黎fingfing下tim

侯爵府

小白兔,

你變左勒, 你再唔係一個純潔既rabbit 勒
咪係, Don't JUST say無言感激 la, 比D 實質D 既野啦

首頁

尾頁

跳至