跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 小白兔入黎啦之part 4

希希要唔著under先得woo
hihirita 寫道:
仲要跌出黎fingfing下tim

子爵府

比隻龜佢
[quote]
小白兔,

你變左勒, 你再唔係一個純潔既rabbit 勒 [quote]

公爵府

小白兔,

你變左勒, 你再唔係一個純潔既rabbit 勒

我係好純潔架, 只不過都係好現實啫

侯爵府

我家有隻曳曳豬

公爵府

sharonwong 寫道:

侯爵府

hi

侯爵府

白兔
我家有隻曳曳豬

侯爵府

catymw

咁大段野既, 我一直以為係小白兔tim, 睇到nok nok都奇怪, 但又以為係屋企佢地叫熹樂做樂樂tim
係呀, 佢好like個老師架, 但我記錯, 唔係姓黃, 好似姓何
我saturday問希希, 返學自己返, 唔洗喊架, 下星期自己返學, 喊唔喊呀, 佢話喊, 跟住我話有何老師, 好好人架, 佢笑笑口, 跟住我同佢講, 返學時麻麻姐姐會係門口等你, 唔使驚架, 尋日我再問佢返佢喊唔喊, 佢寧頭勒, 但佢講明麻麻姐姐要2個一齊接佢

侯爵府

現實就已經唔純潔啦
[/quote]

我係好純潔架, 只不過都係好現實啫

侯爵府

著左都會趺出黎架, 巧勁呀麻 [quote]
CurtisBB 寫道:

男爵府

hihirita,
哈哈~~~!希希係咪平時扮唔緊你地,返學驚去地掉低佢走左去呀!我雪雪都開始痴身喇!里排我忙新屋d裝修,日日早上11點揍佢俾我媽果d 揍佢,我就晚上7-8點至返我媽度食飯兼揍佢,雪雪一見我入屋,佢就笑得好燦爛咁!一抱住佢,佢就好似章魚咁撻喺我個膊頭度郁都唔郁,好鬼嗲架!有次我返到門口特登唔出聲,企喺閘門前"莊"佢,佢c晒狗咁既樣,我地打開個鐵閘佢就即刻成個人彈起身周圍望喇!入左屋唔抱佢上手,佢仲"嘰嘰咕咕"咁好唔滿意咁呀

希希冇嘢既,如果多數男仔都有就唔洗太擔心吧![quote]
babymaggieleung,

希希返嘉福村既嘉福浸信會幼兒園呀
希希平日唔怕羞, 玩時又唔理我地架, 一直以為佢會返學唔會點喊, 估唔到佢咁痴纏
希希個"袋袋"有個水囊, 係先天既, 有好多男仔都有, 明天先去照乍, 所有野都未決定

多謝你關心呀 [quote]
http://hk.myblog.yahoo.com/snowy-tsang
歡迎參觀~~雪雪 & 釨鏸's Blog

[IMG]http://i278.photobucket.com/albums/kk114/babymaggieleung/BBB.jpg[/IMG]

侯爵府

你昨日講完笑到CURTIS MA 傻左呀
著左都會趺出黎架, 巧勁呀麻 [quote]
不要為孩子將來的學習發展而擔憂,只要孩子健康快樂地成長便是我最大的心願

子爵府

你都有份笑
[quote]
catymw 寫道:
你昨日講完笑到CURTIS MA 傻左呀 [quote]

侯爵府

你誇張D [quote]
你都有份笑
不要為孩子將來的學習發展而擔憂,只要孩子健康快樂地成長便是我最大的心願

男爵府

小白兔,
忙到透氣都唔得閒呀!
我表姐夫本來幫我裝修既,點知裝裝吓佢外父我姑丈過左身,佢話驚我家介意佢家有白事,所以停左工,叫左我62執手尾,不過唔知我62係冇料到定年紀大,d 嘢都做得嘛嘛地,同埋有d亂咁黎,佢樣樣都話識,但係其實就識,不過唔熟,攪到d嘢唔湯唔水,又成日自作主張,我想整既嘢佢又話唔好整,唔整既佢又整左,仲整到不知所謂,又好意思話佢,攪到而家日日去監工,11點去到夜晚8點,佢呀,亞戊整餅,人家個單位本身已經裝左晾曬架,屋署話可以自費喺廳個窗外加多個,我同佢之前講好左話第日入左伙至裝(係佢講先既,我都同意),點知前兩日我去左買電話線,遲左d上去之嘛,我上去之前打電話俾佢,佢居然話裝左個架,仲成7百幾蚊,尋日我哥上去睇過個架,d螺絲用手都扭得鬆,你話激死未呢?萬一個架跌落街我要負責架嘛!最激氣就係我哥尋日照我意思幫我原裝個晾曬架加左個透明膠布(用黎樓上d水),之後62話[幾好啵,早知唔洗裝果個啦]你話死未 成千銀呀,對我黎講好多架喇!我連室內d嘢都未攪掂,佢走去幫我fing左成千蚊,又將我個浴室d地磚舖到好似補爛衫咁(浴室架左個石屎台放洗衣機所以要舖返d磚),佢走去life口執人地用剩d磚黎痴,話咁樣唔洗特登去買十零隻磚,係話嘞,好慳唔慳,成千蚊你都係咁fing啦,果幾俊磚咪最多幾十蚊 太嬲喇!前幾日仲為左個62整到我間屋不倫不類,攪到同我老公嘈交,我地拍拖到結婚生女都未試過真正咁嘈交架!里次係第1次,我真係俾62攪到我好唔開心,又心力交碎,有時想訓多陣都唔敢呀! :-( :-(
http://hk.myblog.yahoo.com/snowy-tsang

[IMG]http://i278.photobucket.com/albums/kk114/babymaggieleung/BBB.jpg[/IMG]

侯爵府

babymaggieleung,
係呀, 平日希希扮唔緊我地架, 我地kiss佢, 佢仲要好大動作抺我地d口水, 之後仲 陰陰咀笑
雪雪唔使返學咩
雪雪好可愛呀, 我想像佢係一隻好可愛既樹熊
希希冇嘢既,如果多數男仔都有就唔洗太擔心吧!===>知勒, 我會放鬆d架勒, 但仍然會擔心

侯爵府

我聽到 la, 笑到成個癲婆咁 [quote]
catymw 寫道:
你昨日講完笑到CURTIS MA 傻左呀 [quote]

子爵府

我叫curtis ba小心d, 佢寸返我話"你支棍, 唔係條野"
[quote]
我聽到 la, 笑到成個癲婆咁 [quote]

男爵府

hihirita,
希希好鬼馬呀!識扮唔緊你地

雪雪放緊暑假呀,14返學lu !

雪雪好可愛呀, 我想像佢係一隻好可愛既樹熊 ===>thx!
雪雪其實係一隻樹懶 佢真係好懶,咁大個仲唔識坐行企爬 我成日笑佢係樹懶,佢自己都陰夕咀笑

侯爵府

rabbitpiggy,

希希明天返學都未緊張, 有我地陪嘛, 下星期就.....
呢2日都有不停同希希講, 自己返學唔洗喊架, 有何老師陪你呀嘛, 何老師好好人架, 係咪, 佢點下頭, 我話放學時姐姐同麻麻會0係學校門口等你架嘛, 今朝希希一訓醒見到我99, 就叫麻麻同姐姐記得接佢放學, 嘻, 原來希希有壓力
園長話上屆畢業生hundred percent 派到第一志願 隔離個媽媽同我偷偷地講, 可能係出生率低, 我地講下笑0者
學校裝修完都無物改變, 唔講都唔知呀, 不過就間左間房比n1
科學館有咩玩呀
希希呢排情緒好波動, 成日發脾4, 尋晚半夜, 大喊又收唔到聲, 要整醒佢再tump佢, 之後成晚不停發開口夢, 好恔咁, 唔知佢做物

首頁

尾頁

跳至