跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 自組荃灣區按摩班

唔好意思因為又要返工,又要返學,又要陪亞B。
無物時間上BK,所以遲左回應

大宅

好媽媽勳章

Shara,
我已入左數啦 ! 在8月17日下午4:35分。
Pls check check.

Leemeko

大宅

Hi! paid this afternoon, pls check

2) 芒 ---- 2A+1B ---- 1M4D *OK*(16/8paid)
3)phoebelimit---1A+1B---1M11D *OK*(16/8paid)
6) sun020112-----2A+1B------2M *OK*(17/8paid)
7) Lingcheung ------ 2A +1B -----3M *OK* (18/8 paid)
8) 車厘2媽 ---------2A +1B -----4M *OK*
9) joe1225---2A+1B---1M3W *OK*(paid/17Aug)
10) leemeko ------2A+1B -----2M *OK*
11) TungTungMami ---2A1B------5M *OK*
12)老積仔mama--2A1B--3m *OK* (paid/16Aug)

別墅

仲有1個未入數喎!!! 及仲有2位入左錢未報數喎~~~

2) 芒 ---- 2A+1B ---- 1M4D *OK*(16/8paid)
3)phoebelimit---1A+1B---1M11D *OK*(16/8paid)
6) sun020112-----2A+1B------2M *OK*(17/8paid)
7) Lingcheung ------ 2A +1B -----3M *OK* (18/8 paid)
8) 車厘2媽 ---------2A +1B -----4M *OK*
9) joe1225---2A+1B---1M3W *OK*(paid/17Aug)
10) leemeko ------2A+1B -----2M *OK*
11) TungTungMami ---2A1B------5M *OK*
12)老積仔mama--2A1B--3m *OK* (paid/16Aug)

大宅

好媽媽勳章

10) leemeko ------2A+1B -----2M *OK*(paid/17Aug)

別墅

要公報一下現在收左錢的情況: 現只欠"11)TungTungMaMi"失去聯絡.由於要過數比導師,所以不能再等啦....現將會由waiting list的媽咪補上,並已pm左kakyu回覆(deadline是20/8).如20/8都沒有回答,會再由下一位補上.我的聯絡電話是: 61109380 (Sarah Shum)大家有什麼問題可致電給我!

失去聯絡的媽咪:

已報數的媽咪如下:
7) Lingcheung --- 2A +1B ---3M *OK* (18/8 paid)
8) 車厘2媽 ---2A +1B ---4M *OK*(16/8paid)
10) leemeko ---2A+1B ---2M *OK*(paid/17Aug)

大宅

sarah622,

我想問你係米會send當日上堂既資料比我地呢?
因為我尚未收到你的mail....
thx!

別墅

joe1225,

我會於下星期send email比你地的.我有你的email架啦.~~~

禁止訪問

大宅

sarah622,

我地會自己

別墅

Sun020112;

時租呀~~~我可以幫你問吓..
我知爵悅庭隔離座"樂悠居"星期日時租$15/小時.

禁止訪問

陪月勳章

別墅

Cheerful-bb,

Thank you very much.......
你地820個gathering怎樣呀.好玩嗎?有機會都想分享下你地d相

複式洋房

以下名單要下一班啦 (如果足夠10個再開班), 另可以你地自選地點.
只要有會所 music room & 佢地可以提供瑜珈墊便可.
1)kakyu---------2A+1B_____3M(能否安排週六/日?)
2)jackiesum------2A+1B------3M1W(Sat or Sun下)
3)ronni ----------1or2+1B -----2m1w (anytime)
4)kenzo -- 2A1B -- 2m (Sat or Sun下午)
5)MCMC---2A1B---1M18D(SUNDAY)
6)yanput---2A1B---2m3w(anytime)
7)
8)
9)
10)

別墅

各位參加左903BB按摩班的媽咪, 請Check吓你地的 Email.
我已將是日安排的詳細資料email左比你地. 如果收唔到請pm我啦.

注意事項
1)可先多點撫摸嬰兒身體或手腳,避免嬰兒於當天抗拒接受按摩.
2)按摩前請替嬰兒穿上簡便衣服,例如:和尚袍,以方便按摩動作.
3)嬰兒在上課前進食,以免上課時太餓或太飽.
4)按摩者請在按摩前脫下手上之飾物及小心保管,並應修剪指甲,以避免嬰兒皮膚受捐.
5) 帶備 - i) baby oil for massage ii) your Baby
iii) 影相機 & Video (如果自己有換片墊/ bb 墊最好帶備)

到時903見啦

別墅

903BB按摩班的媽咪:

收到晒我比你地的email未呀. 903就快到啦.再有咩問題好快d致電和我聯絡啦~~~
帶齊你地當日要預備的用品喎!

好啦!到時見啦各位

大宅

Re: 自組荃灣區按摩班-參加了的媽咪請入黎睇睇& Check吓你地的email~~

有什麼suggestion for bb 按摩油?????

別墅

Re: 自組荃灣區按摩班-參加了的媽咪請入黎睇睇& Check吓你地的email~~

我都向度諗緊johnson會唔好油膩膩,我見到
piegon都有隻babyoil唔知會唔會無咁油呢...

別墅

我覺得johnson皮膚好快吸收左, 唔係好夠滑!
都唔知買邊隻好?

複式洋房

請問第亞班幾時開? 有日子未? THANKS!!!!

首頁

尾頁

跳至