嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

別墅

有無人去左bb展, 值唔值得去?

有無人去左bb展, 值唔值得去?

大宅

Re: 有無人去左bb展, 值唔值得去?

我老公係會展做,佢話啲嘢貴啲囉,逼到抽筋,要去都千萬唔好帶b去呀!!!!
該用戶已被刪除

大宅

我有去呀! 我早上11:30就入到場館, 之前只係排咗15分鐘買門票, 下午3:30走, 出面已經多人到見唔倒條龍尾了...
你話值唔值? 因我有想要買的東西, 而且價錢好抵, 咁就值囉!

該用戶已被刪除

男爵府

Depends what your BB use la, my BB eats Healthy Times' product and I bought a lot lor... Also, 和光堂 biscuits very cheap, $30 2 packs (normally $21 per pack), Combi toys all 30% off, also, Nuk very cheap and I bought a lot cos my BB 8 months old and wanted to change milk bottle, um.... As I love shopping for my BB, there was a lot la...

首頁

尾頁

跳至
熱門主題