意見反饋
義工
跳至
[2006年] 去完bb展報告

大宅

國民生產總值:3235

去完bb展報告

huggies/pampers都唔平
pampers $110包, 滿400定5伕送fisherprice玩具
huggies $89包, 滿2箱送一包片

combi玩具7折, 好多玩具

fisherprice有折, 不過好少玩具...

chuchu不是7折, 只是member價,
但有少少亞b哥比member價平

思詩樂同平時上網訂差唔多價, 係多d贈品

nuk應該幾平, 因為大排長龍, 不過我無用開無行埋去睇

睡安寶, 清涼果隻, $299買一送一
睡安豬, $179.X

Chickeeduck 睡袋 $140, 衫仔就唔多, 出面3折仲多款

仲有好多其他野, 不過自己無用過, 無仔細睇~

仲有~
10:00前到, 買飛大排長龍~
13:00走,都仲係要排

仲有~
10:00好似無咩人,但明明好多人排隊買飛
11:00開始多人
11:30開始迫人
13:00走時開始好迫人

[/url]

大宅

國民生產總值:1216

Re: 去完bb展報告

ky2005

果然夠效率. 好嘢

大宅

國民生產總值:2641

denisechow 寫道:
ky2005

果然夠效率. 好嘢

複式洋房

國民生產總值:256

十分精簡呀!!

子爵府

國民生產總值:13274

有好多sample 呀

大宅

國民生產總值:3277

簡而清, 咁妳買左d what?

大宅

國民生產總值:3409

犀利

男爵府

國民生產總值:7629

多謝報告!

大宅

國民生產總值:1670

睡安寶係咪枕頭呀有無媽咪用過呢??

ky2005thk你咁詳細既報告

侯爵府

國民生產總值:22068

nuk好抵ar,我地拎到頭50個籌有50%優惠,即半价(全靠灰熊寶寶有會員卡&我老公一開門跑去nuk,先得到頭50個籌)~~所有正价貨品全部半价,勁抵,拎唔到頭50個籌就只得約八折優惠
我訂咗
1箱濕紙巾(折後$300/20包,每包80片)
2個奶咀(原价$21,折後$12)
1條奶咀煉(原价$18,折後$9)
1套奶樽清潔液950ml一支+750ml補充庄(原价$139,折後$70)會場內做緊特价都要$119ga :mrgreen:

total$391

另外huggies/pamper真係唔係好抵
所以我去咗fitti訂尿片~~
1箱60片m碼,$223
1箱50片大碼,$223
以上每箱有3包~~另加送

多用途摺合袋1個+床墊3塊+fitti濕紙巾3包(10片庄)+
口水肩1條+fitti电子探熱針1支
送貨時先送嚟

仲有我拎咗以下好多sample 收穫豐富~~

~我對寶貝~
筠雅giana&覺賢percy

大宅

國民生產總值:1553

嘩, 真係好多喎, 勁

該用戶已被刪除

男爵府

國民生產總值:5331

lingha,
您地咪好早去排隊

好勁呀,聽日到我去睇睇先
但我就好似好迷茫咁唔知點先拾到平野 ?-(

有冇指點呀

別墅

國民生產總值:567

Dear lingha,
利害!唔怪得撞見你時成地都係戰利品.我就晌nuk買左幾個奶咀&tommie tippee買左d杯,碗,spoon等咋.

大宅

國民生產總值:2005

我都去完返來喇~~哈哈見到dodododo仲一齊睇flash card.......同埋買票時見到蕃茄媽不過太多人can"t say hi........
我2點鐘到好多人呀, 要排隊買ticket....差唔多等咗20min先進場.........
思詩樂同網上訂差唔多.....棉貴d要$25/pack, wet tissue平d$20/盒, 買滿$80有洗衣液送

combi 同 v-tech玩具好抵

仲有我諗咗好耐終於買咗english time$29800 好貴呀bb展買會另外有一set book送連flash card.....

別墅

國民生產總值:659

有料報
1.pampers係指定尿片贊助商, 在換片區不停供應尿片及濕紙巾, 我地都唔蝕底, 一人攞返兩片

2.和光堂餅餅$30兩盒(所有味道)

3.QV cream 同 lotion比葯房更平, 可以考慮, 我買了一支一公升lotion$118, 送了很多禮品仔及sample三支

4.NUK我地拎到頭50個籌有50%優惠, 買咗成五仟蚊, 好彩有半價, 如果唔係老公詐晒型 個人建議濕紙巾及清潔液較為平宜, 我買咗好多呀 :mrgreen:

5.雪印成人奶粉超值, 兩款都係買三送一, 萬寧特價都唔會咁平, 低脂低卡路里, 怕肥的人不妨考慮

大宅

國民生產總值:2641

mmmickey 寫道:
有料報
1.pampers係指定尿片贊助商, 在換片區不停供應尿片及濕紙巾, 我地都唔蝕底, 一人攞返兩片

咁係唔係唔洗帶尿片去呀?

男爵府

國民生產總值:5076

我覺得一般, 唔去亦唔會太大損失, 我一早約10點半揹住芷霖出發, 今日買左牛之初乳咀嚼片$30(20粒) 、藍莓健目素$50(32粒)、kawai肝油丸$95/罐 180粒(買2送1罐100粒)及再送一個出街用的小盒、Gerber餅乾$17、和光堂餅乾($30兩盒) 、combi玩具、開左渣打My Dream A/C即場送左好靚的memo紙及羅左d sample及幼稚園資料。
http://hk.myblog.yahoo.com/kakawong97
得閒黎睇下我的bldg啦!

別墅

國民生產總值:659

bb012506 寫道:
[quote]
mmmickey 寫道:
有料報

咁係唔係唔洗帶尿片去呀? [/quote]

:mrgreen: 真係醒目,唔洗講到出哂面,不過好似得初生及中碼

大宅

國民生產總值:3277

妳們好厲害呀. 我也是明天去, around1:00pm, 因參加比賽可以free入場費(我與老公+小b).
不過, 睇完大家之report後, 也不知何從入手好?

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.