意見反饋
義工
[2006年] bb鐘意食杰定稀

大宅

國民生產總值:2641

bb鐘意食杰定稀

該用戶已被刪除

Re: bb鐘意食杰定稀

大宅

今日煲

大宅

國民生產總值:3503

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

[size=large]MoMo鍾意食杰粥, 要食一碗半先夠

子爵府

國民生產總值:14365

瑤瑤稀,杰都會食...佢而家起碼食大半碗架....

大宅

好羨慕你地D BB食得咁叻呀!我而家真係為

大宅

國民生產總值:3587

軒軒好鍾意食野,見到人地食飯,佢就會搵隻手去搶,粥仔杰同稀佢都鍾意食,如果見佢唔舒服就煲稀d,等佢飲多d水。

~~尋日係我咁大個女第一次煲粥,結果好順利煲得好好 之前都係媽咪煲比軒軒食,我見軒軒尋日食得咁滋味,我估應該好食。

侯爵府

國民生產總值:22066

芷雅杰同稀ge粥都like食,如食1碗ge話(大人反碗)佢會隔1.5-2hrs又嗌肚餓,又要開多7oz奶比佢,所以我e家一餐比2碗粥佢食law
~我對寶貝~
筠雅giana&覺賢percy

別墅

國民生產總值:918

Yesterday, I feed Fish 粥 粥 to my daughter, she didn't like this. So she just ate 1 teaspoon !

大宅

我今日再試甘荀粥加1/4個蛋黃,維維個

子爵府

國民生產總值:14365

你有冇用肉去煲粥架...可能佢唔like呢d味即...有d肉味可能佢會like d呢...唔好咁啦....慢慢試啦.. [quote]
bb012506 寫道:
我今日再試甘荀粥加1/4個蛋黃,維維個

男爵府

國民生產總值:7517

我都想我個b肯食粥,我日日煲佢就次次都唔食,呀除左有一次粟米紅蘿白粥,之後果d就唔食!
e加我加d糊落去,佢先食.....
我日日咁有心機煲...佢就

大宅

pinkyhsy
我都試過加肉,維維又係唔食,毛媽教我用蕃薯同南瓜,唯有試過得啦!

TSZYUI
0601好似得返我同你頭痛緊,個個bb都咁叻

男爵府

國民生產總值:7517

下,得番我哋兩個bb.....維維ma我哋要比心機呀!
加油

侯爵府

國民生產總值:23448

你哋唔駛驚.......仲有我gin 底.......我都仲未開始煲粥比ah 仔食, 睇怕冇ah ma 會好似我咁懶gar la, ah B 真係唔好彩, 有個咁嘅ah ma, aiiiiiiiiiiiiiiiiiii

TSZYUI 寫道:
下,得番我哋兩個bb.....維維ma我哋要比心機呀!
加油

大宅

國民生產總值:1248

曈曈都仲意食杰粥o架, 佢宜家我會比1碗佢食, 其實多d都得, 但因為佢太胃食, 佢知飽, 有次食到嘔 :-( , 之後只比1碗佢食, 遲d 再加..

但佢食完一碗都可以頂到四個鐘

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.