自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

不知所謂!!!

頭先同仔仔去寶琳個冒險樂園玩坐車仔,玩完想去門口玩多個車仔時,(大約2:15p.m.)見到有個戴眼鏡既女人拎住一扎保鮮袋(大約40歲),將其中一個袋載住佢個仔d``尿``!(佢個仔好大個,我可以肯定唔止5、6歲!)跟住個

別墅

Re: 不知所謂!!!

我都見過有人帯小朋友去有軟jin嘅逰樂埸隨地小便,咁多小朋友係嗰shu玩ga ma, 咁dirty我咪叫住佢唔好,點知佢重笑咪咪用佢自己帯嘅水倒落da 尿到當冇事 真係冇佢修 ?-(

大宅

:tongue:

男爵府

:tongue: :tongue:

伯爵府

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

我係吉之島都見個有個女人(約30歲),住個5,6歲小朋友,用個透明膠明企係路中間到痾尿,最慘個細佬仲要痾到周地係 ,痾完就扮走左,果到行去廁所都唔洗二分鐘 我諗呢 d 都係大陸人黎架,可能大陸"興"帶個透明膠袋出街比小朋友痾呱 !
有次仲攪笑,有個講野唔正的女人,問個買衫 sales "我個女,可唔可以係到痾尿呀? "(當時佢的位置係個間鋪頭門口) , sales 就應說,"你行遠少少啦"

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

珍珠宮

畀面勳章

男爵府

會唔會個大人唔知邊喥有洗手間而佢個小朋友又不停叫好急好急呀.
因為如果真係急起上黎又手無吋鐵又幾頭痕, 又驚佢柯左出黎整污衊條褲喎. 咁佢用膠袋總好過佢隨地柯掛.
慘啦, 如果我個仔仔第時介片時又行行下街突然同我講急尿急ngng,我都唔知點算呀. 所以我都唔敢幫佢介片住?

有咩好方法提供下呢? 等我第時用得著都好喎

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

如果小朋友係忍唔到
俾佢著片好過啦
搵黎搞架

侯爵府

ERICBB 寫道:
會唔會個大人唔知邊喥有洗手間而佢個小朋友又不停叫好急好急呀.
因為如果真係急起上黎又手無吋鐵又幾頭痕, 又驚佢柯左出黎整污衊條褲喎. 咁佢用膠袋總好過佢隨地柯掛.
慘啦, 如果我個仔仔第時介片時又行行下街突然同我講急尿急ngng,我都唔知點算呀. 所以我都唔敢幫佢介片住?

有咩好方法提供下呢? 等我第時用得著都好喎

但個嗰女人個仔,好高大,起碼5~7歲以上!我相信li個歲數只要小朋友急,話比家長知,個度係商場,(每層唔計傷殘廁所;男、女廁起碼每層各有一個!)一定忍到去廁所!況且個嗰女人係拎住一叠保鮮袋而將其中一個攞嚟...!係真係忍唔住都先企埋一d冇咁顯眼地方先ar...,佢係冒險樂園個門口d車仔付近``解決``ar...

禁止訪問

侯爵府

小香香 寫道:
哈哈...你係咪有左特別反胃呢..hee

比你見到,會開胃ma?

男爵府

唉...真攞命呀

小朋友急起上黎無辦法...但d家長都應該盡量搵厠所比小朋友解決...加上係商場...相信吾難搵既

大宅

大宅

我有次見到的比你見到的更反胃,係太子始創有個大陸阿嬸居然抱住個2歲小孩係立圾筒大便呀,當然我站在附近,對面就賣電話的,門口仲有數張桌椅,有人係度食野,你話嘔唔嘔心呀,好多人都見到呀,嚇到個個目定口呆,有個做清潔的員工即走來大罵她有無攪錯,洗手間就在樓下,怎可以在此柯屎架,真係好火呀,怪獸來的,真係無文化,她的打扮就係好農村婦人,真嚇人,一個人沒受過教育沒文化,真和動物一様!

伯爵府

我有次聽收音機, 個主持都話係mtr 車箱見到有一個女人(相信係內地人), 打開張報紙係地下, 逗佢的小朋友柯 c
唔知係唔係個小朋友見太多人柯唔出咋, 唔係d 乘客都唔知點算~

d 內地人好 like 係 公眾地方大小便ga 咩? 又唔係好覺國內 ge 地下成日有地雷bor ?-( ?-(
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

子爵府

子爵府

大陸人真係層出不窮!!!
我個仔得3歲~叫佢忍一陣去搵廁所都得~5~6歲點會忍唔倒!!!

伯爵府

好媽媽勳章

下,果度好近廁所咋喎 !
唔係掛
我女仲好鐘意玩果d車仔添 !
我仲以為你講果度有個大6女人好鐘意見人入左錢即刻抱佢小朋友上來一齊坐添 !
因為我都試過
[quote]
朗仔 寫道:
頭先同仔仔去寶琳個冒險樂園玩坐車仔,玩完想去門口玩多個車仔時,(大約2:15p.m.)見到有個戴眼鏡既女人拎住一扎保鮮袋(大約40歲),將其中一個袋載住佢個仔d``尿``!(佢個仔好大個,我可以肯定唔止5、6歲!)跟住個
我家有一隻似狗的貓b ,一隻寄居狗b ~
日日貓狗大戰^^

水晶宮

畀面勳章

首頁

尾頁

跳至