意見反饋
義工

產前產後 今日: 2|主題: 240683

跳至
去完bb 展有無收穫 @[email protected]

複式洋房

國民生產總值:444

去完bb 展有無收穫 @[email protected]

去完bb 展啦﹖有無平o野買倒 ,or 得個逼字

大宅

國民生產總值:1756

好媽媽勳章

Re: 去完bb 展有無收穫 @[email protected]

得個逼字和 羅贈品囉.....
雋彥bb出世重3.125kg

複式洋房

國民生產總值:357

Re: 去完bb 展有無收穫 @[email protected]

主要羅贈品
想買東西但是太多人同逼, 所以什麼都沒有買

洋房

國民生產總值:289

咁我唔去啦,餘係搭車加入場兩個人都要$120蚊。 :tongue:

公爵府

國民生產總值:28373

好多人我怕衝親我, 個人好緊張, 搞到我肚又硬, 腰又痛..NUK呢隻排字好多人買, 可能平掛, 但係比錢條龍好長..

最後都係得d sample

大宅

國民生產總值:2671

真係得個逼字.......我只係買左healthy times既baby food 同牙餅.....真係冇咩買..... :tongue:

禁止訪問

國民生產總值:4074

大宅

國民生產總值:2671

唔多覺, 我見好多人都係坐晒向地下, 只有換片區同餵奶區, 坐你可以去講座區或餐飲區就有椅比你坐...... :tongue:

大宅

國民生產總值:1243

no seat, and i get a lot of free gift, feel so happy but my foot quite tired cause i walk around 4hrs with my mom may be i will go there on monday again, because on that time i will buy something for baby, most of reason they will delivery

別墅

國民生產總值:622

我今日去了,只是排隊買票入埸都要等半個鐘...之后入到場又勁多人....我只是去了GC買了些東西,及拿了少少贈品啦.....都唔覺有什麼是特別平呀......我個人覺得如果大肚就不好去呀....真是好辛苦呀.....又沒有椅坐.....真係慘呀 :-( :-( :-(

複式洋房

國民生產總值:367

冇咩收穫o家.....得個逼字...
好似平時吉之島減價仲抵

大宅

國民生產總值:2706

最慘係成日比車撞到(bb車),我大緊肚,所以勸各位準媽咪想清楚才去. :-(

複式洋房

國民生產總值:106

yes, many bb cars and people walk without "bring eyes" ....really dangerous for 大肚準媽咪

大宅

國民生產總值:2753

咁我唔去啦~

禁止訪問

國民生產總值:4074

伯爵府

國民生產總值:15579

甘幾$$$$$呀..TICKET[quote]

伯爵府

國民生產總值:15579

有冇野食呀

別墅

國民生產總值:870

如果要去bb展就要早d,我今日10:00前到會展,行到12:45,大約11:15才多人,不過我已經行完一個圈la,
我是"nuk"會員,佢地做緊頭50人50%off,其他人有八折,我用左大約$500買左人地$800貨,好似平左好多。
另外買左d 做bb手模的用品$150好似平過出面,其他的用品同出面差不多,如果百貨公司做特價可能仲平。

大宅

alleeckw

no, if u feel hungry, u must go outside or buy some s/w

$20 for adult
$15 for child

大宅

我昨日去左bb展啦,收獲豐富囉—

pampers M size 2包 ~ 入場+coupon
huggies NB ~ coupon
fitti NB ~ coupon
denttol ~ 入場
healthbaby ~ 圍巾+一支飲品
某某counter做左2007年免費月歷
某某僱佣counter俾資料送育嬰書指南+VCD
明德醫院做訪問送懷孕前後、育嬰書
Samsonite做訪問送coins bag(阿旺掛頸個隻烏龜袋)兩 個 ,因為我同媽咪分開做
Nestle ~ 奶粉試用包
某某counter鴨仔玩具
某某counter手板玩具
某某counter頸巾兩條(兩間)
lactacyd濕紙巾 ~ coupon
思詩樂sample 兩款 ~ coupon (自己都買左一箱濕紙巾8盒$160,加送兩個即棄圍巾同消毒洗衣液,取左兩把扇仔)
abbot一頂小孩牛仔帽+糊仔試用3包
某某counter的枱墊
某某counter for BB 清潔的棉花一包
阿b哥膚液試用包
買左兩包有扣的產婦衛生巾 共$30 (因我係贊育生,姑娘話要有扣)

其實仲想撲free gift的,但雙腳太累啦,媽咪都行到腰痛,所以決定走人。不過明日last,黃昏時候應該會再平d,所以我會再去多次
因為我仲有三張coupon, 早上準時去NUK counter候住個50%off coupon, 取尿片free gift,買教育用品,再買huggies濕紙巾
有三張入場券唔好浪費

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.