意見反饋
義工

想生BB 今日: 125|主題: 98686

小小的分享,希望在明天!

民房

國民生產總值:6

小小的分享,希望在明天!

大家好, 我留意這一個網站已有一段時間了, 即是, 我想生BB已一段時間了(我想, 大約3個多月). 老實說, 在過程中是有一點點失落, 但我卻沒有放棄, 我和丈夫仍然是樂觀和充滿希望.
有時候, 我亦會從身邊的朋友傳來"不育"的事情, 自己也會對號入座, 但無論如何, 「賞賜的是耶和華,收取的也是耶和華。耶和華的名是應當稱頌的。」(伯一21) 在信仰中, 我得到安慰, 故我亦希望暫時未有BB, 尚在心急等待Bingo的姊妹常有平安和喜樂, 在未來的日子一同迎接「珍貴的生命」!!

瑪瑙宮

國民生產總值:131277

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

Re: 小小的分享,希望在明天!

我都等左3年 :mrgreen: 我亦沒放棄呢 大家加油呀

複式洋房

國民生產總值:304

Hi all,

我今日體溫低了,很不開心 :-( :-( 要再重新開始,我年紀唔細,但想要2個,所以好心急,今日老公知道低溫都有一d失望............. :-| :-| :-| 唔知會唔我注定冇bb呢 :-( :-( :-(

瑪瑙宮

國民生產總值:131277

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

minatabo,
你只是試了幾個月者?? 繼續努力 呢度好多bk sisters 支持你 或者你有無睇醫生?

複式洋房

國民生產總值:304

good morning all sisters,

我們都做了家計會checking,而我都自己去婦科check咗,everthing is okay except 我係字宮後屈,會難d,而我先生因食緊中藥要戎口,己一年冇食蛋,佢就好內疚,因佢認為d虫虫唔okay.佢同事just became a new father, and he visited him at hospital, very 羨慕........

but anyway, hope is coming, i hope. you also add oil ah........

大宅

國民生產總值:1567

minatabo.

我都係子宮向後屈, 唔洗太擔心, 做緊既時候, 用個枕頭"sip"高個patpat位就ok, 同埋可以食下中藥令個子宮唔好甘寒。

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.