跳至

首頁

尾頁

大宅

Photo of 5/8 Playgroup

導師話多謝大家的參與, 雖然短短的時間, 希望大家同bb都學到野, 有意見可pm我, 我會同導師反映
另外, 由於今日比較多人令冷氣不足, 敬請原諒, 本來想一大一小學習才有舒適環境, 又不想令帶了爸爸及工人來不能進場而另大家掃興, 下次希望再同大家合作
希望大家post d相上來比其他人share
5/8 Playgroup Photo
Click here

複式洋房

Re: Photo of 5/8 Playgroup

尋日亞女原本眼瞓, 所以去到尾係咁喊 :-( , 真係失禮哂! playgroup環境幾好wor, 我同bb第一次join playgroup, 所以有d唔受控, 要join多d, 見多d小朋友至得.

ipchingyee,

好多謝你嘅arrangement呀!

禁止訪問

大宅

So Happy la!!

I'm waiting for next Sat!!!! 19/8

[img][/img]

男爵府

我阿仔好開心wow, 佢去完playgroup 後, 心情大靚呀.

大宅

你個仔勁搞笑, 自己趴趴下已經好鬼開心, 不受控制咁, 楊小豬趴得好叻呀

男爵府

多謝 ee 讚我, 係呀, 我好搞笑架, 自己周圍爬都好開心架啦, 不過主要開心的原因係~~~~

見到我女朋友仔 金妹妹 同埋其他朋友仔

複式洋房

Thanks Helen for your arrangement,

bb好開心,幾時lesson 2. 可唔可以燒隻vcd 相比我,因我果日冇帶相機, 可以在深井比我或寄比我la. ,

子爵府

有相睇喇, 自己係下面 download, right click and then choose which size you want , click SAVE, 就得喇

金仔, 金妹 WEB-SITE
親子王國以外之相冊連結已被刪除

禁止訪問

大宅

環境一流, 氣氛好好, 導師又好有愛心, 我同bb都玩得好開心ar!

ipchingyee,
吾該晒妳為我地安排呢個playgroup ar!

首頁

尾頁

跳至