跳至

首頁

尾頁

子爵府

剛從會展回來!報料啦!

1張入場券只送PAMPER M碼輕鬆穿!
2張入場券只送PAMPER M碼輕鬆穿&DETTEOL 洗衣液!
其他張數就無留意!
思詩樂(買滿$50送即棄口水肩,$80送白元幼兒衣物抗菌液,買滿$500有得送貨)
濕水巾$20
乾棉$25
紗巾$20
NUK(買滿$150加$28換BB洗潔精,$250加$338換烚奶煲)
奶樽照價75折,其他用品照價八折,濕紙巾家庭裝3包$59
和光堂大仔$120,餅乾$30有兩包
雪印成人高鈣奶粉$40(買3送1)
HEALTHY TIMES
牙仔餅$26(3包$70)
BABY FOOD $10.9 (3樽$30)
飛利浦攪拌器$298(送食譜)
CHUCHU 奶咀3件裝$40
CHUCHU洗衣液$189(5包)
K'S KID & COMBI玩具照價8拆
GC 教材照價八折,買四套75折,FULL SET六折
我在嬰兒用品都開左一樣的標題CLICK HERE!!

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Re: 剛從會展回來!報料啦!

好詳盡呀 thank you!!

但 d 價錢都唔算好割喉....

子爵府

唔算太抵!
CHUCHU平時吉之島BB展有八折仲抵!所以我都無買!
我覺得思詩樂同上年一樣,不過濕紙巾幾抵,所以我都有買!

男爵府

我覺得一般, 唔去亦唔會太大損失, 我一早約10點半揹住芷霖出發, 今日買左牛之初乳咀嚼片$30(20粒) 、藍莓健目素$50(32粒)、kawai肝油丸$95/罐 180粒(買2送1罐100粒)及再送一個出街用的小盒、Gerber餅乾$17、和光堂餅乾($30兩盒) 、combi玩具、開左渣打My Dream A/C即場送左好靚的memo紙及羅左d sample及幼稚園資料。

有好多都好多人排隊, 我一個人唔排了。今日見到winky & cathy同有d friend 好開心 !!!!!

http://hk.myblog.yahoo.com/kakawong97
得閒黎睇下我的bldg啦!

子爵府

我唔記得去買羊乳片!抵唔抵?

子爵府

入會有以下贈品 :
惠氏 -兩包28克金裝健樂
chuchu - 一包atopico保濕水(2ml)
雀巢-奶米&米粉各1包(20g)
雅培-皇牌恩加健1包(30.5g) & 帽子一頂
GERBER - MEDIUM FLOW NIPPLES OR LAVENDER WASH
Lactacyd - 女性衛生濕巾或DAILY WASH
安嬰寶 - 枱墊
PAMPER - M碼紙尿褲
健力士 - 兩片尿片OR1片紙尿褲
等等!

侯爵府

乜 nuk 唔係半價咩 .....
仲有, 羊 9 粉平嗎 ??????
聽你咁講完, 去唔去都真係冇乜所謂, 但有 free tickets, 一去無坊

伯爵府

好似話 sinomax$199有2個bb枕呀,可以

男爵府

garfield123 寫道:
我唔記得去買羊乳片!抵唔抵?

我就冇買羊奶片,但order左六can羊奶粉($220each 包送貨)送左六小can羊奶片及幾包羊奶粉...

珍珠宮

2020勳章 畀面勳章 DHA勳章

我今朝11點就到,但發覺D野真係唔算好平,但免費贈品就好多,由其係紙尿褲,奶粉等,我同我細妹去,有兩張入場卷,記得入場時分開取贈品,佢先會比2本優惠卷你,入到去D贈品都打孖啦,記得去左近入口幾間大牌子舖頭取贈品先呀,我係咪好貪心呢..........
主 賜 平 安

洋房

羊奶片$60/can, 買3cans送一小can

子爵府

終於上到BK啦!我由九點幾上到依家先得!
我唔記得去會展買羊奶片! :-( 頭先去左吉之島買$69/200粒!原來貴咁多!)

洋房

我都係而家先上到黎.............

荷花counter有部份少量超特價品要(會員先有),買滿天$??有輕鬆穿一pack試用裝送,我買左$123野送左3packs

healthy delight baby food--買3cans可用每can$10買

複式洋房

pampers $110 per pack, ParknShop $199, 2 pack...會展仲貴.......

複式洋房

請問多唔多BB教材,e.g. CD, flash card, 書仔咁呀?
小寶B病咗,所以諗住聽日趁lunch time自己去。
Welcome to visit Kolby & Cheryl's Blog
http://hk.myblog.yahoo.com/ilove-kachun

男爵府

Yes, a lot from different company, some cheap and some expensive ($2x,xxx up)

侯爵府

沉日去完, 勁多人, 攞咗好多教育 info. 報咗啲playgroup 既 trial lesson , 買咗啲 6 pack nuk 2 號咀, 1 set有柄 9 樽連有蓋碗, 匙 set - $39 ... 好抵, 另買咗 wet tissues - $59 ( 同上年一樣 ) , 1 pack 電製蓋 ( 唔比 bb 伸手入去果隻 ) - $17.60 - 6 個 等等
另外應該係幾平既 - disney S- XL 片片 - $20 包 - 18 PCS, 我買咗 5 包 XL , 因為得 S & XL , M & L SOLD OUT , 所以唔 SIT 低咁買咗 5 包 XL , 拎到自己成隻 DOG DOG 咁

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

雖然曲終人散, 但都想做返個記錄, 等大家來年睇下值唔值得去.

入場 (2 人) 送 pampers 輕鬆穿 4 片 + dettol cleaner sample + 威潔洗衣液 sample

pampers: 交 form 即送輕鬆穿 4 片

oilatum cream sample: 由於接近尾聲, 個女仔拿左十幾廿包俾我 , 乜 form 都唔使填.

雀巢金裝媽媽奶粉: 6折 = $80/900g, 限買 3 罐
交 form 拎米糊/奶糊 samples 共 4 包, 媽媽奶粉 samples 等.

smartfish sample 數包, 度高尺一張, 另即場試食.
gerber: 姐姐見到莎莎扭肚餓, 俾左 2 塊牙仔塊佢

unicharm: 訂左 3 箱大碼 ($85/pack) 送大碼學習褲 12 條
huggies: 無晒片片送了, 但送多包沖涼, lotion sample, 好過無.

montessori: 送張字母 poster, 好靚的.
nobby: 遲下補寄 demo 碟

香港痙攣協會: 我於收市前 20 min, 佢地好得閒, 同莎莎做左 20 min 發展評估 (類似健康院單對單, 但詳細好多), 同埋教左我好多教 bb 的方法. 仲有個免費 3 小時講座遲下去學幼兒綜合發展. (呢個係最大收穫囉...開心 c 我)

因為我無乜時間, 所以幾乎大部份表格都無填, 有以上成績, 都好開心囉.

子爵府

焯瀅今日去到食盡所有牙仔餅

首頁

尾頁

跳至