自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

報料:ShoeBox 開倉

我巳去睇

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

Re: 報料:ShoeBox 開倉

我今日去完 lu,買左四對女童鞋加一對男裝波鞋俾老公,合共承為 $740•
其實好多鞋都係斷碼貨,當中有 nike / reebok / 火車頭 / mickey & minnie / new balance / hush puppies 等,碼數其實都幾多,分別有波鞋 / 返學鞋 / 涼鞋 / 靴,亦都有部份係大人涼鞋同休閒鞋,只不過係要睇下你岩o既款有無碼•
我就買左一對 new balance 10 號波鞋,reebok 9 號波鞋,hp 9 號白色返學波鞋,同一對 10 號o既波鞋俾囡囡,老公就買左對 nike 5-1/2 號o既波鞋•
最貴係老公對 nike 要 $250,hp 個對就 $70,new balance 同 reebok 就 $150,另一對就 $120•
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

別墅

請問有無地址?唔該。

大宅

Date: 5-19/8
Time: 11:30 - 19:00 (Mon-Fri)
11:30 - 16:00 (Sat)
Sun & PH (Off)
Place: 葵芳貨櫃碼頭路 71-75 號鍾意恆勝中心2字樓203B   室
查詢:29600308
貨品:多數斷碼
Price: $50起,有D低於二折

該用戶已被刪除

侯爵府

公爵府

好媽媽勳章

thanks~

洋房

[quote]
TT168 寫道:
我巳去睇

子爵府

侯爵府

畀面勳章

帶小朋友去方便嗎?

muicc

大宅

Thanks a lot!!

複式洋房

我自己覺得如果在附近住或返工不妨去睇睇. 但如果專誠去就....... 我有朋友親戚在那裡做同幫手開緊倉. 我朋友去到. 佢親戚細細聲反問佢做咩會去. 擰哂頭話點解唔問咗佢先去. :cry: 因為得3張枱仔放鞋, 真係好細同都唔係咁平. 不過可能知道無嘢啱佢bb都唔定. 我朋友逗留了兩分鐘唔夠就走.........

男爵府

係唔係有Palladium布鞋買呀, 幾多錢呀?
因為有愛,所以遺憾。
因為遺憾,才會更珍惜。

子爵府

cela&via 寫道:
我都 去過 shoe box 特賣場啦...., 雖然唔係好大地方, 但都俾我搵到 d 正野! 有好多歐洲名牌架, 款式都唔錯! 我仲買左幾對好野:--- 意大利名牌 Geox $100. ..,   Lellikelly 涼鞋$50,黑色返學鞋$50,LA GEAR GOLF $100,
PALADIUM 布鞋$170,(出面舖賣到$600.幾)H.P.涼鞋$50,DISNEY 波鞋都係$100...        大家都唔好執輸呀,快D去睇吓啦! 

你講d野咁造馬既 我去左啦,係你講果d牌子,但都唔平,又無碼,又話$50起,我見最平果對都要$70,返學黑鞋最平都要$90,仲要係無碼 我都係留左幾分鐘就走,己經o徒左車錢,廢事連時間都o徒埋 :tongue:

大宅

cela&via 寫道:
我都 去過 shoe box 特賣場啦...., 雖然唔係好大地方, 但都俾我搵到 d 正野! 有好多歐洲名牌架, 款式都唔錯! 我仲買左幾對好野:--- 意大利名牌 Geox $100. ..,   Lellikelly 涼鞋$50,黑色返學鞋$50,LA GEAR GOLF $100,
PALADIUM 布鞋$170,(出面舖賣到$600.幾)H.P.涼鞋$50,DISNEY 波鞋都係$100...        大家都唔好執輸呀,快D去睇吓啦! 

你真係十足賣廣告,我都唔知你點仲買左幾對好野 D鞋大部份都係舊款、新DD既就十對有九對都斷碼,問Dsales攞鞋試,試咗兩對唔ok就面黑,點仲 買得落手 D價錢好平? :tongue:百貨公司減價仲平過佢啦!最衰就係對住門口果嗰sales,D客一轉身出門口就 講人是非! 咁高檔既sales,咪企倉啦

男爵府

dear all

我要用$5搭地鐵去,跟著有車番企,我係荃灣做野。想買對黑鞋比亞妹番學,佢3才。值唔值得去?我上次去過"妙麗個倉",真係sign左$5&時間,我都有報料叫人唔好去,sales又寸。
有無人話比我知,我打過電話去ShoeBox ,佢話有SIZE喎!唔該!
該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至