自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

剛從會展回來!報料啦!

1張入場券只送PAMPER M碼輕鬆穿!
2張入場券只送PAMPER M碼輕鬆穿&DETTEOL 洗衣液!
其他張數就無留意!

入會有以下贈品 :
惠氏 -兩包28克金裝健樂
chuchu - 一包atopico保濕水(2ml)
雀巢-奶米&米粉各1包(20g)
雅培-皇牌恩加健1包(30.5g) & 帽子一頂
GERBER - MEDIUM FLOW NIPPLES OR LAVENDER WASH
Lactacyd - 女性衛生濕巾或DAILY WASH
安嬰寶 - 枱墊
PAMPER - M碼紙尿褲
健力士 - 兩片尿片OR1片紙尿褲

子爵府

Re: 剛從會展回來!報料啦!

思詩樂(買滿$50送即棄口水肩,$80送白元幼兒衣物抗菌液,買滿$500有得送貨)
濕水巾$20
乾棉$25
紗巾$20
NUK(買滿$150加$28換BB洗潔精,$250加$338換烚奶煲)
奶樽照價75折,其他用品照價八折,濕紙巾家庭裝3包$59
和光堂大仔$120,餅乾$30有兩包
雪印成人高鈣奶粉$40(買3送1)
HEALTHY TIMES
牙仔餅$26(3包$70)
BABY FOOD $10.9 (3樽$30)
飛利浦攪拌器$298(送食譜)
CHUCHU 奶咀3件裝$40
CHUCHU洗衣液$189(5包)
K'S KID & COMBI玩具照價8拆
GC 教材照價八折,買四套75折,FULL SET六折

禁止訪問

大宅

Hello, beside shopping, any games for bb/kids to play?

Thanks!

別墅

今天去時我地原本想選2張入場券送 Pampers M碼輕鬆穿 & Dettol 洗衣液, 但佢地只肯比一本書仔, 所以最後逼住無要果樽 Dettol 洗衣液.

garfield123 寫道:
1張入場券只送PAMPER M碼輕鬆穿!
2張入場券只送PAMPER M碼輕鬆穿&DETTEOL 洗衣液!
其他張數就無留意!

入會有以下贈品 :
惠氏 -兩包28克金裝健樂
chuchu - 一包atopico保濕水(2ml)
雀巢-奶米&米粉各1包(20g)
雅培-皇牌恩加健1包(30.5g) & 帽子一頂
GERBER - MEDIUM FLOW NIPPLES OR LAVENDER WASH
Lactacyd - 女性衛生濕巾或DAILY WASH
安嬰寶 - 枱墊
PAMPER - M碼紙尿褲
健力士 - 兩片尿片OR1片紙尿褲

禁止訪問

民房

今年無野睇GEI...
卡洛塔妮羊奶片綜合味200粒$65(買3送一),仲送好多包羊奶SAMPLE TIM

子爵府

咪住,買3送1是送士多啤梨味羊奶片70片1罐定綜合味200粒先?

我個仔係綽綽 寫道:
今年無野睇GEI...
卡洛塔妮羊奶片綜合味200粒$65(買3送一),仲送好多包羊奶SAMPLE TIM
好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

子爵府

享氏米糊幾錢呀?
好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

[email protected] 寫道:
咪住,買3送1是送士多啤梨味羊奶片70片1罐定綜合味200粒先?

[quote]
我個仔係綽綽 寫道:
今年無野睇GEI...
[/quote]
係買3送1是送士多啤梨味羊奶片70片1罐喔~

大宅

享氏米糊$24呀!!!!

禁止訪問

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

請問各位有沒有和光堂奶粉的電話? 我想訂, 但又去不到BB展.

Thanks

大宅

garfield123 寫道:
思詩樂(買滿$50送即棄口水肩,$80送白元幼兒衣物抗菌液,買滿$500有得送貨)
濕水巾$20
乾棉$25
紗巾$20

我比思詩樂既人呃左添,我幫我同事&自己共買左9盒濕棉+1支2合1既洗頭沐浴液埋單$225,我星期六個日10:40到去到買,但我冇即刻攞走同左個男人講我走既時候先至攞番,佢仲同我講冇問題仲話D贈品佢會跟手放埋入袋,咁我咪信佢囉~點知我番到屋企執拾既時候一睇佢竟然1支抗菌液都冇比我,只係比左幾包乾,濕棉同幾塊即棄口水肩比我咋~有冇攪錯呀連d我應有既贈品都呃 ,我要星期一再去過同佢理論先~所以各位媽媽要小心d呀~估唔到佢間野咁cheap ga~
仲有呀,我仲撕左2張書仔入面攞試用裝既紙比佢,佢竟然只係比左1份我咋~好賤呀 :-( :-( :-(

首頁

尾頁

跳至