意見反饋
義工

自由講場 今日: 532|主題: 1005129

多唔多比仔女出街玩~~

禁止發言

國民生產總值:4444

好媽媽勳章

多唔多比仔女出街玩~~

水晶宮

國民生產總值:62361

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 多唔多比仔女出街玩~~

緊係唔比啦
有第一次就有第2次
o係街又唔知同d咩人玩
到仔女學壞時∼唔比佢出街都唔得
仲會離家出走添呀

子爵府

國民生產總值:13601

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

唔得 ~~
以心開揚待人真  晴朗笑容樂在心

珍珠宮

國民生產總值:30272

2018復活節勳章 2018勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

我個囡而家九歲都唔僧比佢自己起街玩, 唸住第時個囡都係咁, 如果六年以下就唔比架啦..... 六年只可以比佢星期六六點前要回家. 因為我自己細個個時就係咁六年班阿媽比我同同學仔去街或去圖書館只限星期六日間.

大宅

國民生產總值:1066

我都係 唔比
琴日 我係一個商場 見到三個細路(8~9歲) 拎住d 咭 係咁問人買唔買
因為我同仔仔一齊 佢地都走
努力考到UMPIRE

子爵府

國民生產總值:13601

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

好彩她沒有要求要出街玩,因為她喜歡留在家看書或畫畫,間中練下琴
以心開揚待人真  晴朗笑容樂在心

男爵府

國民生產總值:5022

工人帶去平台花園玩囉,
佢自己梗唔得,起碼中3先,如佢唔問就中3都唔比自己出去。

大宅

國民生產總值:1663

我囡囡6歲,有大人陪住我覺得無問題,屋企私人平台我就會放心,可以比佢同其他小朋友玩,有時我會試下離開十分鍾,看看她可否處理到點同其他人相處;但公眾地方我一定睇得緊d,因為(大家唔好介意)有d小朋友真係好頑皮,無人管教;我囡囡試過有次比一個十一,二歲的男仔(他每天也會在街玩的)用氣槍射,好彩支槍無入子彈,但囡囡話比我聽,發出黎d氣都好痛;所以有時我會禁上奶奶帶我囡囡落街玩,小心d好...

大宅

國民生產總值:1207

只可和我出街玩。

別墅

國民生產總值:710

唔得

禁止訪問

國民生產總值:8013

洋房

國民生產總值:486

睇佢幾歲啦! 如果仲係小學階段, 梗係唔準啦! 但到o左中學, 應該會比佢出去玩下, 但唔可以太多, 要知道佢去邊, 同埋同邊個去.

男爵府

國民生產總值:7544

哈哈,我又覺得個小朋友幾叻喔~~識賣
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

洋房

國民生產總值:170

工人倍亞女落街玩就有...不過佢都見到有d姐姐10歲倒食煙,
佢就學我講叫果d人做"飛女"...話係好曳既小朋友~

男爵府

國民生產總值:9496

唔比。但因為我个女已经小学畢業,所以有時心思思想同同学仔去吓亍!

上星期於是我帶佢同2 个同学去唱K, 但同時間,我同老公在隔離開另一間房唱K,等佢同d同学仔自由d, 玩得開心d, 結果,佢哋好開心 lor!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.