自由報料

跳至

首頁

尾頁

民房

馬鞍x新x城商場內的沖印黑店

數碼xxxx沖印中心(G2000/U2附近)

我朋友去沖印4R相片 3xxpcs,他們說$0.8一張,後來我朋友話o.k., 要想相片有日期(快x美不用再收費),他們又說要每張加多$0.1!到去攞相,發現相片顏色略暗,他們又說這只是 focus 問題,成3xxpcs幾張都是這個問題!跟住問佢哋送大相有多少張,答案是: 沒有! 總有, 問他們攞相簿,竟然話$0.9一張是特價相,沒有相簿提供!!!幫襯$3xx都無相簿提供!語氣又差.我朋友話早知幫襯 快x美,雖貴小小,但質數有保證,又有大相送,又有精美相簿!小心小心!

禁止訪問

Re: 馬鞍x新x城商場內的沖印黑店

大宅

我都有去過呢間,仲同個度d人嘈過.
>>>不包郵寄風險<<<

洋房

I never heard any photo shop need to add $$$

[quote]
RebeccaChan 寫道:
我知邊間!
但我之前成日幫襯,+日期每張都要加$$,其實好多間都要收 (我試過周圍問過D冲曬店),
佢以前有+$曬大相眾過埋膠,

民房

我問個其他沖印店, 他說要沖印出來的相有日期, 只要事先多按一個 ”button",如要收額外的錢,只是....都是這句:願者上釣!小心小心!

大宅

晒相我會去快x美, 雖然貴d, 但如果覺得唔好, 可以退貨. 又唔使勞氣!!
但願吾兒愚且魯, 無憂無患到公卿! :-P

大宅

我都中過"蕉"!

別墅

我都一試過, 之後都一定搵快x美.

男爵府

我未去過, 不過我都係去 快x美, 因為D 相的質素幾好, 有唔使加咩加咩, 仲有好靚的相簿.

男爵府

我知邊間,都算好係佢肯講明在先,好過呃呃騙騙,
我計過數覺得唔抵,就無再去幫襯.

大宅

我知你講邊間…! 我幫襯過一次, 他態度好差, 好似第二日取相就0.8/1張, 可以加日期, 但相簿就冇得送, 要買$0.5/1本 ! ?-( ?-( 奇怪 !!!!!!!!

首頁

尾頁

跳至