義工

自由講場 今日: 6734|主題: 994727

長沙灣二條街批發店

珍珠宮

國民生產總值:31327

醒目開學勳章 畀面勳章

長沙灣二條街批發店

dearall:

嘩!好耐無去長沙灣行街買靚衫....點知頗失望同埋被嚇親啊!

我發覺可能係我out囉!

行左幾檔已經發覺吾係好妥,的衫全部無價錢牌,終於睇中一,二件,每款有幾隻色,平時習慣拎起吾同色,跟住問佢有無鏡,諗住照雨邊隻色岩自己,點知有個幾惡架女人,好大聲幾無禮貌咁,講野無尾音..我都未問幾錢..

無鏡架,呢二隻色都岩你架啦!吾洗照..

嘩!雞咁腳即走

跟住由街頭行到街尾,再過馬路行埋對面街,原來差吾多間間都無掛價錢牌同埋都係無鏡,二個姐姐坐喎樹,有的門口仲坐左個幾惡死架鑣形大漢添呀!

betty
NNN

大宅

國民生產總值:1172

Re: 長沙灣二街批發店

話明批發店, 妳問佢"件衫點批架!" 佢都會答吓妳!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

DEARhappymamma :
話明批發店, 妳問佢"件衫點批架!" 佢都會答吓妳! [/quote]>>>你真係happy喎!比你笑死我啦!

我幾驚我吾買,佢追出黎打我呀!
拔用眼尾稍下佢,即刻坐番埋位黑口黑面,可能佢一日都好多下呢的咁經典同指定動作...

betty
NNN

大宅

打人? 唔會!! 他們不喜歡有人零售傘! 可能妳無留意, 通常門口會寫住 "不設零售" 四個字!

同埋妳可同朋友一起去, 如果大家有喜歡的款色, 問佢"點批? 要批幾多件?" 有的3件已是批發價了!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

dearhappymamma:

但係我見好多人都係一個人去,早幾年我都買左好多好平好靚架野呀!真你吾為意門口有個牌咁寫啊!

真係吾該晒你呀!

betty
NNN

大宅

唔使客氣! 我多去荔枝角"香工" 行, 舒服D呀!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.