夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章

好想同老公影結婚相,各位有冇人有平靚正既地方介紹?

如題,thx

複式洋房

Re: 好想同老公影結婚相,各位有冇人有平靚正既地方介紹?

你可到旺角金都商塲價錢平一点,我的同學开业已做了七年多,价錢(一般)不會特別平、特別貴但較專業及有保證,其實你可私自選地方、影樓,我不想別人以為我在此賣廣告,你有須要,pm 留資料給我,我叫他聯絡妳.....

大宅

叻叻勳章 親子達人勳章

Try this one, Click here!

伯爵府

好媽媽勳章

我有朋友上去深圳影, 3千幾蚊可以簡70張相, 有8套衫, 2幅大油畫, 幾本相簿, 室內同外都有, 加相都好平, 如果你想要油畫既就上去影抵, 香港曬油畫好貴.

伯爵府

牛年勳章

深圳d婚紗相又平又靚 , 仲靚過香港
仁德厚澤載福慧輝炫矢志盛風華

禁止訪問

別墅

你可以試下到澳門影, 婚紗店係於珠海公司,好似"現代經典,"色色","信印"等, 價錢約在3000元以上, 包油畫相,相簿,等, 都OK ga! 最重要係可以揀澳門風景影相, 好有歐洲feel ga!

大宅

呢個真係平靚正!!我朋友岩岩影左.我自己係香港影又貴又無咁靚的外景.我十分推介影外景.以下網址參考.有興趣可pm我給我朋友for聯絡因她超叻講價仲拎到勁多著數.人地影一萬才有既野,佢只付幾千蚊攪店了!她可給予有關詳盡資料!!http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=93601&postdays=0&postorder=asc&start=870

男爵府

有冇詳細資料呀, 例如電話地址或者網址等等, thx

Airam 寫道:
你可以試下到澳門影, 婚紗店係於珠海公司,好似"現代經典,"色色","信印"等, 價錢約在3000元以上, 包油畫相,相簿,等, 都OK ga! 最重要係可以揀澳門風景影相, 好有歐洲feel ga!

首頁

尾頁

跳至