意見反饋
義工
[2006年] BB胎誌

洋房

國民生產總值:150

BB胎誌

BB有冇胎誌? 生響邊度?

大宅

國民生產總值:1641

好媽媽勳章

Re: BB胎誌

額頭, 一發脾氣會好現.另外有2粒血管誌係身體度 :-(  但大d會退

複式洋房

國民生產總值:285

好細達...係腳仔度...

男爵府

國民生產總值:5707

我個b都唔知係咪比人打完一身先黎投胎,唉.....成個背脊.pat pat同手仔腳仔都係黑色d胎記,好彩大大吓會退,同埋臉仔無唔係就 :-( 死我囉!

男爵府

國民生產總值:5339

我個囡都係.....個PAT 真係成一半咁大達, (細達既)背脊又有...腳又有....手臂又有...!! ...
[email protected][email protected] 寫道:
我個b都唔知係咪比人打完一身先黎投胎,唉.....成個背脊.pat pat同手仔腳仔都係黑色d胎記,好彩大大吓會退,同埋臉仔無唔係就 :-( 死我囉!
hello, 我叫澄澄yubi, 2009年5月29日出世 ^__^

別墅

國民生產總值:878

oil_oil 寫道:
額頭, 一發脾氣會好現.另外有2粒血管誌係身體度 :-(  但大d會退

oil_oil:

阿囡額頭都有一發脾氣都會好現,頸後面都有大些的,我懷疑同照聲波有關.
ps.0的色係紅色

複式洋房

國民生產總值:385

我個女都係好似俾打完一身先黎投胎,..
除左臉之外成身好多都有呀 :-( :-(
都唔知幾時先會散....

複式洋房

國民生產總值:492

bb 右手臂有粒士多啤梨胎誌 (同我一樣)失散都唔駛怕

別墅

國民生產總值:878

我睇今期"媽媽寶寶"有講,呢0的係叫血管痣,會退的詳細0的資料可以買今期"媽媽寶寶"睇下. :lol:

禁止訪問

國民生產總值:46216

別墅

國民生產總值:552

我阿 b 就係隻眼到 紅左一達 左時睇落去淡淡地 但當發脾氣就好現

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.